В епизод 11 на "Ергенът" Евгени покани на романтична среща певицата Джия.

Снимка: bTV Media Group

„Айлин те целуна на церемония и получи среща. Снощи аз те целунах и сега сме на среща. Има ли зависимост?“ – попита закачливо Джия, а пианистът я увери, че няма връзка между целувките и поканите.

Снимка: bTV Media Group

Двамата отидоха в СПА център и се оставиха в ръцете на две тайландски масажистки.

Снимка: bTV Media Group

„Все едно си знаел от какво имам нужда. Определено е изненада, уникално е!“ – каза Джия и не усети как в един момент вече я масажираше самият Евгени.

Снимка: bTV Media Group

„Аз се чудя защо започна да става по-хубаво. Така се бях отпуснала, че не усетих изненадата. Много скрити таланти има този Евгени“ – възкликна очарована певицата от Пазарджик.

Снимка: bTV Media Group

Срещата продължи с вкусна вечеря, приготвена от шеф Туфан, чийто ресторант в Истанбул има две звезди „Мишлен“. Джия, която от 3 години не яде месе, остана много доволна, че менюто е изцяло веганско.

„Тя е естествена, усмихната, леко се говори с нея. Много е чувствена! Как ме гледа в очите цяла вечер – с цялото любопитство на света. Много е сладко как задава бързи въпроси“ – коментира Евгени пред камерата на романтичното риалити.

Снимка: bTV Media Group

„Ако прекараш повече време с мен, ще разбереш, че дните ми са страшно леки. Лежерна съм“ – призна Джия.

„Тръгвам да казвам нещо и целувката й хлопва като гилотина върху думите“ – сподели пианистът за страстните целувки край морския бряг.

Снимка: bTV Media Group

„Имах чувството, че това не ни е първата целувка. Сякаш сме го правели и преди“ – обобщи Джия, която си тръгна от срещата с роза в ръка.

Гледайте целите епизоди на btvplus.bg

Снимка: bTV Media Group

 

Джия е от град Пазарджик. Тя е певица с успешна кариера в попфолка. Учила е в Музикалната академия и в Нов български университет със специалност „Поп и джаз пеене“. Музиката е нейният живот и е изключително развълнувана от срещата си с толкова успешен музикант и същевременно красив мъж като Евгени. За себе си признава, че е лесно влюбчива и ѝ харесва чувството да витае в облаците. До себе си иска стабилен партньор – красив, но лишен от суета. Точно затова смята, че Евгени е правилният за нея човек, и е готова на всичко, за да го спечели.