„Кръстена съм на майката на моя баща, която, за съжаление, почина преди три години. В началото родителите ми са ме отглеждали в общежитие в Студентски град, докато са учели биотехнологии в Софийски университет. След това ме отгледа баба ми“ – сподели Боряна Лекова пред LadyZone.bg.

Тя е много благодарна на баба си за грижите, възпитанието и за помощта й в учението.

Снимка: Личен архив

„Беше много стриктна и често ме изпитваше дали съм си научила уроците“ – разказва Боряна за жената, която е работила дълго време в прочутия завод „Стомана – Перник“, а в по-късни години и на касата на едно кино.

Снимка: Личен архив

„Разбира се, че съм гледала филми без билет, но бях малка и не помня кои точно заглавия. Баба ми помагаше и за организираното ходене на кино от училище“ – спомня си с умиление Боряна.

Снимка: Личен архив

В семейството нямат традиция да празнуват имения й ден и тя разбира за него едва в гимназията. Днес също е забравила за празника и се сеща за него, след като започва да получава поздравления.

Снимка: https://www.instagram.com/boryanalekova/

Иначе през уикенда Боряна е била в Пловдив на моминското парти на най-добрата си приятелка – Гергана, която скоро ще мине под венчилото.

Снимка: https://www.instagram.com/boryanalekova/

„Това е първата сватба на моя близка приятелка. С нея се познаваме от 10 години, станах свидетел и на развитието на връзката й с нейния годеник. Много се радвам, че ще станат семейство“ – сподели ни участничката във втори сезон на "Ергенът", която междувременно търси работа в областта на маркетинга.

Ако може, с възможност за работа от вкъщи, защото пътуването от Перник до София и обратно в пиковите часове отнема много време. През последната година тя е изкарала различни курсове по social marketing, защото това ще й е полезно не само в работата, а и за развиването на личния й Инстаграм профил.