В четвърти епизод на "Ергенът" Алек покани 38-годишната парфюмеристка Милена на разговор в градината на имението.

Снимка: bTV Media Group

„Отдавна чаках този момент, за да си поговорим. Държа на дълбоките и истинските неща. За мен стойностните неща са всъщност невидимите. Намирам смисъл в малките неща, в детайлите. Очите лесно се пленяват, но истински важното е невидимо за очите“ – сподели Милена, което е родена в София, но по душа е френска аристократка от XIX век.

Снимка: bTV Media Group

„Имала съм труден живот. При мен се оформи един кръг – неспокойна, конфликтна семейна среда и после на училище, където най-уязвимите биват нападани. Обидите започнаха. Наричаха ме травестит. Аз бях високо момиче… мечтаех си да бъда най-грозното момиче, но момиче, не травестит! Утехата ми беше учението, бях пълна отличничка“ – призна Милена пред Алек.

Снимка: bTV Media Group

Целите епизоди можете да гледате на btvplus.bg

„Целият ми живот е минал в трудности. Имах анорексия, тежка степен. Била съм три пъти на прага на смъртта. Живея моя четвърти живот, затова оценявам всяка минута от него“ – сподели през сълзи Милена, която е имала 6-годишна връзка с един от световноизвестните учени в областта на теоретичната физика.

Снимка: bTV Media Group„Ти си толкова тиха и спокойна. Заслужаваш цялата любов на света и да имаш само усмивка на лицето си“ – успокои я Алек.

Снимка: bTV Media Group

„Тя е кристално чиста, не знам как ще се справя с тази чупливост“ – добави Ергенът пред камерата на романтичното риалити.

Целите епизоди можете да гледате на btvplus.bg