Тази вечер е дългоочакваният финал на "Ергенът" - от 20 ч. по bTV! До финалния етап на романтичното риалити достигнаха две дами, които ще се борят до последно за любовта на Алек - Магдалена или Надежда! Коя от двете красиви блондинки ще спечели сърцето му - предстои да разберем само след броени часове. А коя от двете е по-красива - това питаме вас. Гласувайте за своята фаворитка в анкетата ни по-долу!

Магдалена, 36, управител на заведение

Магдалена Томова е от Варна, но живее в София. Работи като модел и управител на изискано столично заведение. Обича да пътува из целия свят, като понякога го прави дори и сама. Науми ли си нещо, няма какво да я спре. Магдалена споделя ежедневието си с две прекрасни кучета, с които обичат да се разхождат из природата.

Снимка: bTV Media Group

Спортът е неизменна част от живота ѝ, като обожава да изкарва негативната енергия от себе си с тренировки по бокс. Смята се за честен и откровен човек и никога не подмива несправедливост мълчаливо. Готова е на секундата да влезе във всеки спор, алергична е към лъжата, лицемерието, наглостта и безотговорното отношение.

През 2006 г., на крехка възраст, Магдалена печели конкурса „Мис Варна“, а с това интересът към нея скача лавинообразно. Тогава тя прави грешен избор, заблуждавайки се, че е срещнала правилния човек. От дистанцията на времето, Маги вижда себе си като объркано момиче, за което единствените важни неща са били скъпите вещи и екзотичните почивки.

Коя от двете финалистки в "Ергенът" е по-хубава - Магдалена или Надежда?

Надежда, 34, HR специалист

Надежда Вишева е родом от Карлово, но понастоящем живее в София. Определя се като слънчева и емоционална мечтателка, смела в преследването на мечтите си. Майка е на 7-годшен син, с което е изключително горда. В миналото съдбата на Надежда ѝ поднася златна клетка, но тя избира свободата… На 21 години заминава на почивка в Кавала, където среща чаровен грък – впоследствие и неин съпруг.

Снимка: bTV Media Group

Той притежава семеен бизнес с хотели и ресторанти и Надежда години наред живее в лукс на брега на морето. Животът ѝ изглежда като романтичен филм, докато в него не се намесва голямата гръцка рода на мъжа ѝ. След раждането на детето ѝ свекърите започват да се опитват да контролират живота ѝ, като Надежда постоянно получава наставления, включително и за това как да кръсти сина си.

Така минават няколко години, в които Надежда се чувства като затворник в рая – имала е всичко материално, но не е била щастлива. В опит да промени това, тя събира смелост да се опълчи на властната си свекърва, но мъжът ѝ не застава на нейна страна.