Последната роза в края на четвърти епизод на "Ергенът" бе за 25-годишната стюардеса от Перник Йоана Младенова.

„Държа ме в голямо напрежение“ – каза тя на Алек, докато приемаше цветето. Без роза остана Ивелина Георгиева.

„Ивелина, за теб това бе последната страница в "Ергенът", но не забравяй, че ти си главната героиня в романа на собствения си живот и не спирай да вярваш в любовта“ – обърна се водещият Наум Шопов към 44-годишния психолог.

Снимка: bTV Media Group

„Съжалявам, че нямахме възможност да се опознаем. Пожелавам ти късмет!“ – каза Алек на раздяла.

Снимка: bTV Media Group

„И аз. Няма да ти е лесен изборът, така че ще ти е нужен“ – отвърна Ивелина.

Снимка: bTV Media Group

„Малко тъга може би има заради това, че си тръгвам. И то единствено заради липсата на възможност да ме опознае повече. Връщам се при хората, които ме обичат. Надявам се да намеря моя мъж. Той си ме чака някъде. А пък Алек да намери жената, която иска да бъде до него“ – бяха последните думи на дамата в романтичното риалити.

Целите епизоди можете да гледате на btvplus.bg

Коя е Ивелина?

Снимка: bTV Media Group

44-годишната Ивелина Георгиева е от Плевен, но живее в София и по професия е психолог. Шест години е работила в Централния софийски затвор. Още на първата година ѝ дават най-тежките случаи – тези на затворниците с доживотни присъди. Но всекидневните срещи с хора, лишени от свобода, оказват негативно влияние на личния живот на Ивелина и тя напуска.

Рязко сменя посоката и започва работа като училищен психолог в една от най-елитните софийски гимназии. Да работи с деца за нея е много по-лесно и интересно, а за това спомага и безкрайната ѝ обич към тях. Мечтае да бъде майка. От 7 години Ивелина прави опит да забременее, като до този момент има около 10 неуспешни инвитро процедури. Напук на болката и емоционалните сривове след всеки негативен тест, тя вярва, че все някога чудото ще се случи. Въпреки че повечето хора около нея смятат, че заради възрастта ще ѝ е трудно тепърва да създаде семейство, Ивелина е убедена, че щастието скоро ще почука на вратата ѝ.

Снимка: bTV Media Group

Не се е отказала от мечтата си да намери мъж, който да ѝ бъде опора и подкрепа и с когото да създадат общо дете. До себе си Ивелина иска зрял и откровен човек, който държи на думата си.

 

Снимка: bTV Media Group