„Преди няколко години в главата ми се роди идеята да организирам благотворителна изложба. С нулев опит, но много ентусиазъм с Теа Минкова и Ая започнахме да организираме благотворителната инициатива “Ангелски гледки” – споделя актьорът Наум Шопов, като публикува снимка на тримата от скорошното им изкачване на Черни връх.

Снимка: instagram/shopov

„Тази година, в третата ни кампания, с ваша помощ успяхме да съберем и дарим сумата от 20 000 лева по сметката на “Българската Коледа” и подкрепихме тазгодишната им кампания за подпомагане на деца имащи нужда от хирургично лечение! Радвам се, че всяка година успяваме да мотивираме все повече хора да застанат зад благородната кауза, като закупят някой от принтове ни. Благодарим на всички, които ни помогнаха да осъществим тазгодишната кампания“ – завършва актьорът и водещ на "Ергенът".

Снимка: instagram/shopov

В предстоящия трети сезон на романтичното риалити участие ще вземе и половинката му Теа.

Двамата работиха по онлайн изданието на формата.

„Мега яко стават снимките, защото интервюираме момичетата, които си тръгват от имението. Ще станете свидетели на техните неподправени реакции. Онлайн поредицата ще се появява в btvplus.bg след излъчването на ефирния епизод“ – споделиха Теа и Наум в началото на октомври от Гърция.

Популярната двойка бе там заедно с дъщеричката си Амая, която през декември навърши 4.

Снимка: instagram/shopov