Какво да очакват зодиите в сферата на любовта, здравето и работата през месец март научаваме от Светлана Тилкова-Алена:


ОВЕН

Работа: Не си поставяйте непостижими цели, дори и ако сте решили на всяка цена да покорите върхове, които все още са недостъпни за вас. Уран ще ви помогне пред вас да се отворят възможности, които са постижими и ще ви донесат бързи приходи. Съветът с адвокат и финансист са задължителни, въпреки самомнението ви че "всичко си знаете". Бъдете внимателни до 10 март, заради ретроградното движение на Меркурий.

Здраве: Първата половина на месеца може да ви изненада с простуди, а във втората, когато Слънцето е във вашия знак не е изключено да се окажете с мигрена, заради прекаленото натоварване с работа. От вас зависи да не допуснете това, особено в дните 24-26 март, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните и щастливи в брака се радват на хармония, но не бива да задоволяват без да мислят исканията на децата си, защото ще се множат, но във ваша вреда. Бъдете строги и справедливи.


ТЕЛЕЦ

Работа: При делови срещи с непознати хора не се поддавайте на тяхната настойчивост да работите заедно, особено до 10 март заради все още ретроградното движение на Меркурий. Годината на Уран с вибрация 4 и на Плъха не позволяват да се противопоставяте на правилата на вашето работно място, само защото се чувствате уязвени и обидени. Причина няма, егото си може да овладеете.

Здраве: Спестете си проблемите с гърлото и инфекциите на дихателните пътища през този месец. Бъдете внимателни на 1 и 26-29 март, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Внимавайте! Разкрият ли флирта или изневярата ви  вместо да намерите начин за извинение, започвате да критикувате половинката си, да й вменявате лошо поддържане на дома и всякакви измислени грехове,  но няма как да си върнете доверието й.

 

БЛИЗНАЦИ

Работа: През март заради ретроградния Меркурий до 10-и и влиянието на Уран, трудностите са ваше ежедневие, но вие умеете да ги приемате като предизвикателство и да блестите с уменията си. През целия месец е във ваша полза да се отдадете само на рутинните си задължения и да сте перфекционисти при изпълнение на поставените задачи. Забравете за начинанията през този март, който ви позволява да ги обмислите още веднъж, за да избегнете загубите.

Здраве: Пазете се в променливото време от простуди, както и от проява на алергични реакции, които може да са заради прекален прием на лекарства или заради престой в задимени помещения. Бъдете грижливи към себе си в дните 1-4 и 29-31 март, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Избирате между две възможности: заради трудностите по пътя си,  едната е да съхранят и стабилизират брака си. Втората е да вземат решение да се разведат, заради неразбирателство в семейството, но трудностите при начало на развод през този месец са огромни, а проблемите - депресиращи.

 

РАК

Работа: До 10 март Меркурий е ретрограден, затова ви съветвам да отхвърлите текущите си задачи. Бъдете внимателни с инвестициите. След тази дата не пропускайте деловите срещи зад граница, нито срещите с вашите задгранични партньори, ако са решили да ви посетят. Пазете се от желанието си да блеснете като ги каните в скъпи заведения, за да не изтънее джоба ви неочаквано.

Здраве: През март ви съветвам да не се втурвате да купувате и хапвате пресни зеленчуци, защото ако са с неизвестен произход или с по-голямо съдържание на нитрати, ще навредите на стомаха си, който пролетта и без това е чувствителен, особено в дните 4-6 и 31 март, когато Луната е във вашия знак.

Любов: През март предприемете промени в поведението си и пътувания с вашите близки, не само за да си дадете почивка, а за да стабилизирате отношенията си. Така ще си спестите драматични разправии и раздяла, ако сте имали проблеми в брака.

 

ЛЪВ

Работа: До 10 март Меркурий е ретрограден, а вие не се противопоставяйте на градивната критика. Начинанията в този период няма да ви донесат успех. Внимателно допускайте до себе си нови делови познанства, за да не се окажете обвързани в отношения, които не са подходящи и целят провала ви или домогване до информация за вашия бизнес. Ако ви мамят да смените работата си с предложение за по-добро заплащане, не бързайте да се съгласявате.

Здраве: Март е месец на променливо време и пролетно настроение. От вас зависи да съхраните добрата си форма, въпреки емоционалните изблици и желанието ви да прекалявате с алкохола. Бъдете отговорни на в периода 6-8 март, когато Луната е във вашия знак.

Любов: През март стабилизирайте отношенията в семейството с децата и с най-близките си роднини. В противен случай намесата им, уж добронамерена, е във ваша вреда, защото трудно приемат вашето щастие. От вас зависи да живеете  без проблеми.

 

ДЕВА

Работа: Подгответе и подпишете договорите след 10-и. Ще са печеливши, ако не са свързани с риск, който сте пропуснали да видите.  Март е добър за тези от вас, които искат да сменят професионалното си поприще, или да създадат своя фирма и да назначат служители. Изгладете отношенията си с ваши делови партньори, ако между вас съществуват неясноти, породени от стари и неприключени договорни отношения.

Здраве: Този месец отправя предупреждение и към вас да не прекалявате с пресните зеленчуци, които излизат на пазара, защото те далеч не винаги са парникови и първи за сезона. Пазете се от проблеми с жлъчката и стомаха и поддържайте добра лична хигиена, като сте внимателна в периода 8-10 март, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Вашите близки виждат и знаят колко сте натоварени, но не бива постоянно да пропускате вечерите, ако сте на работа, особено през почивните дни. В един момент разправиите ще станат ваше ежедневие. Ако сте щастливи, съхранете на всяка цена брака си.

 

ВЕЗНИ

Работа: Бъдете внимателни и не забравяйте, че до 10-и март Меркурий е ретрограден. Уран и Плъха налагат да сте честни и да работите, за да постигнете тази ваша мечта. Пристъпвайте бавно и уверено към поставените цели и ще се радвате на признание. Не се натоварвайте с допълнителна работа, ако пречи на преките ви задължения.

Здраве: Не бива да прекалявате със сладкото и течностите през втората половина на месеца, когато Луната е нарастваща и рискувате да навредите на бъбреците си, а също и в дните 10-12 март, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Ако нямате време за брачната си половинка и децата си, рушите без да се усетите отношенията си. От вас зависи да не задълбочите конфликтите в семейството и да не се подлъгвате по нечии съвети, че е време да си върнете свободата.

 

СКОРПИОН

Работа: Забравете начинанията, особено до 10 март заради ретроградното движение на Меркурий. Не проявявайте инат и агресия, ако ви критикуват, за да спазите повелята на Уран. Намерете полза за себе си в критичните думи, вместо да се ядосвате. Старанието ви да блеснете и да се доказвате ще стане причина да сте затрупани с работа, която не сте планирали, но и не сте отказали.

Здраве: Като цяло здравето ви през този месец е стабилно, но и вие сте податливи на инфекциозни заболявания. Не бива да сте сред хора, които са настинали, за да не попиете от тях болестта, особено в дните  12-14 март, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Ако сте създали семейство избягвайте агресивните разговори и скандали без причина и не налагайте мнението си насила. Бъдете компромисни, защото няма да ви простят обидите, въпреки че са изречени без да го осъзнавате.