Какво очаква всички зодии през април 2018 година – отговор на въпроса дава Светлана Тилкова - Алена.

ОВЕН

Работа: Въпреки ретроградното движение на Меркурий до 15 април и ограничените възможност за договаряне и инвестиции, имате шанс да печелите добре. Не проявявайте щедрост ако имате собствен бизнес, защото чрез ненавременното прахосване на пари рискувате да бъдете лишени от очакваните приходи.

Здраве: Ако вечер, след напрегнатия работен ден, си почивате и се отдавате на приятни изживявания, със сигурност ще си спестите проблеми, породени от недоспиване. Бъдете внимателни и се пазете от проблеми със зрението и главата в дните 14-16 април, когато Луната е във вашия знак.

Любов: През април внимавайте, защото рискувате да се окажете оплетени в интриги и обвинения в изневяра, без изобщо да подозирате. Не прекалявайте с поканите в дома си на приятели и колеги.

 

ТЕЛЕЦ

Работа: Всички, избрали професионалното си място и  бетонирали своите позиции, да анализират и осъзнаят грешките си и постигнатото, за да се предпазят от бъдещи провали. Ако имате нужда от нови служители, месецът след 15 април позволява да проведете интервю за назначаване на работа.

Здраве: И през април здравето ви ще бъде добро, ако сте заредени с оптимистично настроение, което няма да е постижимо през по-голямата част от месеца. Пазете се от простуди и в по-топлите дни, особено в периода 16-18 когато Луната е във вашия знак.

Любов: Заредете се с търпение и бъдете сговорчиви, за да съхраните семейните си отношения. В дните на великденските празници бъдете с вашите близки, за да не ги разочаровате необратимо. Липсата на внимание и на време за разговори с децата и брачната половинка ви вредят.

 

БЛИЗНАЦИ

Работа: Бъдете предпазливи и не бързайте да давате обещания за съдружие, особено през първата половина на месеца. Отстоявайте позициите си и няма да съжалявате. Не бива да се притеснявате от интриги, защото ще ви възприемат като слаби и уязвими хора и ударите по вашия авторитет ще са светкавични.

Здраве: През април сте склонни да преувеличавате страданията си или да си ги внушавате, защото си мислите, че така ще ви оставят на мира и няма да ви занимават с ежедневни проблеми, които не ви интересуват. Бъдете отговорни в дните 18-20 април, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Ако сте щастливи в брака, не бива да се изкушавате от изневери, защото още по великденските празници ще сте самотни и нещастни, а новото завоевание ще се окаже заето с роднините си или ще ви изненада с новината, че има дете или деца.

 

РАК

Работа: Месецът няма да е лесен, от една страна заради бавещото плановете ви ретроградно движение на Меркурий, а от друга,  защото ще срещнете трудности, блокиращи и във втората половина на април осъществяването на вашите планове. Въпреки това сте в състояние да ги преодолеете с повече упорство.

Здраве: Не забравяйте, че имате нужда от почивка, умереност в храненето и достатъчно сън. В противен случай ви уверявам, че вредите на здравето си, особено ако сте немарливи в дните 20-22 април, когато Луната е във вашия знак

Любов: Месецът е труден и в семейните отношения. По-добре е да споделите само с брачната си половинка за притесненията си, дори и да се стигне до разправия, защото въпреки скандала ще изясните проблемите помежду си и ще вземете решение за вашето бъдеще.

 

ЛЪВ

Работа: Във ваша полза е през целия месец да не се опитвате да надскачате мащаба и реалните си възможности, ако искате да съхраните позициите си и да не се провалите заради прибързаност или неспособност да се справите с новите си проекти. Не пропускайте да предприемете във втората половина на месеца планираните промени и пътувания, особено задграничните

Здраве: Не допускайте вреда за здравето си, следствие на неосъществените ви мечти, които все пак имате възможност да превърнете в реалност. Съхранете спокойствието си в дните 22-24 април, когато Луната е във вашия знак.

Любов:  Април позволява на всички вас, които сте създали семейство, да предприемате промени в личния си живот, да пътувате с близките си в дните на великденските празници, за да им доставите радост и да докажете, че чувствата ви са все така силни. Не забравяйте, че само ако не сте щастливи месецът е подходящ да се разделите, за да обмислите бъдещето си или да направите крачка към развод.

 

ДЕВА

Работа: Само от вас зависи да постигнете необходимата ви стабилност, гарантираща успеха на вашите нови проекти и дейността на ваша фирма. Печелите уважението на новите партньори с вашите знания и с интелекта си, а също и с умението да говорите и да убеждавате. Не ви съветвам през април да създавате отношения свързани с финансово съдружие.

Здраве: Ако си наложите да не се притеснявате, че плановете ви се объркват, ще бъдете в отлична форма през целия месец, дори и в дните 24-27 април, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Тези от вас, които са създали семейство с неподходящи партньори, могат да решат каква ще е съдбата на брака им. Ако търсят раздяла, да направят крачката сега, но без агресия и скандали, особено ако имат деца, които не бива да бъдат психически тормозени и травмирани.

 

Снимка: istockphoto.com

ВЕЗНИ

Работа: Не пропилявайте добрите възможности, не губете времето си напразно, за да не съжалявате за пропуснатите ползи, свързани с подписването на договори за съдружие. Пестеливата информация, която поднасяте когато споделяте вашите идеи работи във ваша полза.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако сами не си създадете проблеми заради непредпазливост, особено в дните 1 и 27-29 април, когато Луната е във вашия знак.

Любов: През април имате възможност да постигнете нов връх със задачи и проекти, но въпреки материалните стремежи  ви съветвам да не пренебрегвате семейството си още повече  в дните на великденските празници.

 

СКОРПИОН

Работа: През април Меркурий е ретрограден до 15-и, а вие трябва да сте предпазливи и прозорливи, за да не се окажете губещи и финансово зависими заради потребността да взимате бързи кредити. Вашата активност през втората половина на месеца  ви гарантира, че успехът ще е с вас, но ви забранява безпричинна щедрост.

Здраве: Пролетта ви зарежда със сили, ако бъдете предпазливи. Бързо забравяте, че сте податливи на инфекции на половите органи, ако не поддържате добра хигиена, задължителна всеки ден, но особено важна в дните 1-4 и 29-30 април, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Вредите на брака си, защото отказвате да сте отговорни към задълженията си и брачната си половинка, а имате претенции, че не ви подкрепя при споделените професионални трудности, които сте създали сами. Пътувайте или празнувайте в дома си великденските празници и се разтоварете от напрежението в приятна компания.

 

СТРЕЛЕЦ

Работа: Меркурий е ретрограден до 15 април, а вие очаквате успехи, но сте изтъкани от емоцията и сте готови да проявявате нападателно и агресивно поведение или пък действате така, че всички да бягат от вас. През втората половина на месеца, при задължителни и неотложни делови срещи запазете спокойствие и съхранете намеренията си в тайна. Не ви съветвам да сменяте работното си място.

Здраве: Чувствате се в отлична форма, но активното натоварване с работа може да ви навреди, ако забравите да си почивате. Бъдете отговорни и не прекалявайте с алкохола в дните  4-6 април, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните имат проблеми в брака само заради емоцията, която не успяват да овладеят, за да изгладят недоразуменията с брачната си половинка. Все търсите вината в околните, особено сред близките си роднини, което ви вреди, защото причината е във вас самите.

 

КОЗИРОГ

Работа: Не допускайте финансови загуби, въпреки че имате възможност да направите скок към поредния материален връх. В никакъв случай не бива да сменяте вашето работно място, защото сте орисани не само на лошо отношение в новата среда, в която непредпазливо попадате, а и заради неочакваности, свързани с неспазено обещание във връзка с вашата заплата.

Здраве: Рискът да навредите на здравето си е огромен, заради нервното напрежение, което си създавате сами, най-вече в дните 6-9 април, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Ако сте семейни постигнете равновесие между служебните си задължения и тези в семейството. По време на великденските празници не уговаряйте делови срещи, освен ако не сте задължени да работите, или отхвърлете задачите си до степента, позволяваща ви да си освободите поне три от почивните дни.

 

ВОДОЛЕЙ

Работа: Бъдете директни, но и умерени при разговори с вашите колеги и началници, ако се опитват да ви товарят с повече от обичайните ви задължения. При делови срещи изискващи решаване на финансови проблеми, подгответе предварително вашите искания и претенции, заради опасност от опасни за бизнеса ви клаузи в договорите.

Здраве: Ако не се притеснявате и се откажете да си вменявате вина, без да сте виновни, ако се предпазвате от травми, здравето ви ще бъде стабилно дори в дните 9-11 април, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Разумът ви си е взел отпуска и сте готови да разнообразите живота си с нова връзка, дори и ако сте семейни. Вашата самоувереност, че бракът ви ще оцелее, през април може да ви поднесе неочаквана изненада - да сте изоставени от вашите близки по време на празниците. Трудно ще си ги върнете обратно.

 

РИБИ

Работа: Ако през април се съобразите с ретроградното движение на Меркурий до 15-и, ако  не сте прибързани и самовлюбени, имате възможност да поставите началото на нови задачи. Ценете помощта на вашите колеги и подкрепата им, която няма да ви е излишна. Не пренебрегвайте предоставените ви възможности да осъществите срещи и запознанства, дори и ако сте на мнение, че са ви досадни.

Здраве: Рискувате да навредите на здравето си, заради съмнението, че някой се опитва да ви вреди. Не бъдете мнителни и не посягайте за утеха във чашката в дните 11-14 април, когато Луната е във вашия знак.

Любов: През април семейните са длъжни да коригират поведението си и да поставят началото на по-добри отношения в семейството или пък да тръгнат към развод.

За още новини, свързани с астрологията, както и подробен дневен хороскоп, може да видите тук.