Може ли звездите да ви кажат каква вероятност има вашият партньор да ви изневерява? До известна степен, тъй като проучване на сайта за извънбрачни връзки IllicitEncounters.com разкрива кои зодиакални знаци са най-склонни да сложат рога на половинката си.

Ако някога сте се питали дали половинката ви изневерява, можете да видите какво показват за техния зодиакален знак резултатите от проучването, анализирало данни на 180 000 от потребителите на сайта за изневери.

Вярвате или не в зодиите, това са резултатите от проучване - а те показват, че класацията за изневери оглавяват Козирозите с 16%, следвани плътно от Везните с 13%. 

Ако искате да имате верен партньор, май е по-добре да се запознаете със Стрелец, за да си гарантирате моногамна връзка, тъй като само 4% от представителите на зодиакалния знак изневеряват на партньора си. Други зодии, при които има по-малък риск от изневери, са Водолей (5%) и Риби (5%).

"Козирогът е земен знак, представителите му са изключително практични. Когато бракът им не ги прави напълно щастливи, решението им е да потърсят щастието другаде. Козирозите също така отлично пазят тайни и следователно е малко вероятно да бъдат хванати в изневяра", коментира говорителката на IllicitEncounters.com.

"Стрелецът принадлежи към огнените знаци и представителите му са яростно независими. За някои може да прозвучи шокиращо, че Стрелците изневеряват толкова малко, тъй като е известно, че са приключенци, действат рисковано и са общителни, но след като се обвържат с някого, те се залепят за него", допълва Джесика.

Класация на зодиите, които са най-склонни към изневяра:

1. Козирог - 16%

2. Везни - 13%

3. Рак - 11%

4. Телец - 9%

5. Близнаци - 8%

6. Лъв - 8%

7. Скорпион - 8%

8. Овен - 7%

9. Дева - 6%

10. Риби - 5%

11. Водолей - 5%

12. Стрелец - 4%