До 22 юли Слънцето ще пребивава в мъдрия и грижовен Рак, носейки със себе си море от емоции и силни чувства.

Ако хаотичният период на Близнаците ви е изтощил, сега е време да се свържете със себе си на по-дълбоко ниво и да се завърнете към корените си, към семейството и най-близките си хора. Време е да преоткриете богатия си вътрешен свят и да му се насладите пълноценно.

Подобно на всички водни знаци, Ракът е интуитивен и чувствителен, способен да чете между редовете и да долавя емоционалните подводни течения. Някои хора изпитват неудобство да говорят за чувствата си, но не и Раците.

Те са известни със способността си да се потапят дълбоко в своите чувства, независимо дали това означава радост или тъга. Вземете Лана Дел Рей, която също е със Слънце в Рак и автор на класическия летен хит Summertime Sadness. Тя олицетворява меланхоличния дух на Рака, който често се потъва в носталгия и копнежи по миналото.

ЛУНАТА И ДОМАШНИЯ УЮТ

Снимка: Prince Lauder


Управляващата планета на Рака е Луната, която символизира емоциите и инстинктите, истинската същност, която сме, когато никой не ни наблюдава.

В сезона на Рака може да се окаже, че сме повече домошари от обикновено. Дори ако попринцип сте човек, който обича изненадите и приключенията, комфортът на домашния уют сега ще ви се струва привлекателен и дори луксозен.

ЗАДЪЛБОЧАВАНЕ НА ВРЪЗКИТЕ
Докато сезонът на Близнаци беше време за срещи с нови хора, сезонът на Рака ви приканва да задълбочите отношенията си с най-близките си - независимо дали това е семейство или най-близките ви приятели.