Какво очаква всяка зодия в любовта, работата и здравето през първия месец от новата 2020 година – научаваме от Светлана Тилкова-Алена.

ОВЕН

 

Работа: Бъдете внимателни и ще избегнете проблемите и провалите. Съветвам ви да не си внушавате самовлюбени и напористи, типично за огнения ви знак, но в противоречие с изискванията на господаря на годината Уран, че правото е само на ваша страна. Не давайте заеми на ваши роднини, защото скоро ще имате проблеми заради бликналата завист колко сте заможни, а и ще чуете подигравки заради проявеното от вас съчувствие.

Здраве: Здравето ви е нестабилно, а през януари сте заплашени от простуди и проблеми с ушите, ако допуснете възпаление на гърлото или силна кашлица. Бъдете отговорни в дните 2-4 и 29-31 януари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Не са изключени сътресения в брака. Не се изкушавайте да изневерявате, подвластни на емоцията, защото проблемите ви ще са много. Склонни сте да обсебвате близките си като ги лишите напълно от личната им свобода без обаче да се лишавате от своята.

 

ТЕЛЕЦ

 

Работа: Не е изключено да ви попречат да преминете на новото или да се окажете разочаровани от новите си колеги, заплащане или началници. Причината се корени единствено в нежеланието ви да се вслушате в съветите на околните. Не е изключено и да имате проблеми с ваши недоволни служители, които отказват да се заемат със задачите си. По-добре се освободете от тях без да угризения.

Здраве: Ако сте прекалили с трапезите в дните от началото на месаца, съветът ми е в средата да направите няколко разтоварващи дни, които да обновят организма ви. Пазете се в дните 4-7 януари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Всички, които са създали семейство и  са щастливи в брака, да поставите ново начало, да разгорите пламъка на чувствата си и изгладите всички недоразумения.  Лесно ще съхраните хармонията. Не позволявайте служебните ви задачи да лишават семейството ви от вашето присъствие.

 

БЛИЗНАЦИ

 

Работа: Надмогнете вредния си инат да се доверявате и приемайте за истина само тази делова информация, която лично сте проверили. Решите ли да назначавате нови служители на работа, в никакъв случай не се доверявайте само на поднесената ви от тях информация, нито на мнението на хората с чиито протекции са изпратени. Така ще си спестите проблеми и неочакваностите, предполагащи бързото им уволнение.

Здраве: Здравето ви зависи от умението ви да се зареждате с оптимизъм, да не мразите хората, ако са ви критикували и засегнали с нещо, защото тези чувства могат да са причина за проблеми с белите дробове. Внимавайте в дните 7-9 януари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Съветът ми е, ако сте щастливи в брака, да не изневерявате, защото ще съжалявате, когато осъзнаете, че вашата половинка няма да ви прости тази забежка и ще поиска развод. Не мислете за раздяла, освен, ако имате сериозни причини за нея. По-добре съхранете брака си.

 

РАК

 

Работа: Проявата на доверчивост и желанието да помагате на колегите и подчинените си също ви вреди. Не приемайте всяка казана дума за истина, внимавайте кого допускате до деловите си планове и проекти, за да не се окаже, че заради желанието ви да споделите са ви изпреварили и са ви отнели първенството при тяхното изпълнение. Ако това се случи следващата крачка е съдебно дело, но без гаранция за успех.

Здраве: Здравето ви е отлично, въпреки че със сигурно сте прекалили с яденето и пиенето по време на празниците. Пазете здравето ви в дните 9-11 януари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Не са изключени проблеми с роднини и съвети, които пречат, вместо да помагат. Проявете разум, стига между вас и половинката ви да не се е появила непреодолима пропаст в интелектуално отношение и да не сте изневерили. Внимавайте, усещанията ви са мимолетни и бързо ще изтлеят.