Любовта често ни праща сред звездите като усещане. Но и звездите понякога са отговорни за нашата любов. Вижте на кои 3 зодии жените не бива да казват първи "Обичам те!"

Лъв
Егоцентричен и своеволен, мъжът зодия Лъв може да обича с цялата страст на земята, но малко след това може просто да си тръгне от вас. Той е обран откъм чувства, но това не му пречи да ги изисква от околните. Получи ли ги обаче, егото му е задоволено и жената бързо му става безинтересна. Не признавайте на мъж Лъв, че го обичате първа. Така рискувате бързо да загубите интереса му. Имате ли обаче достатъчно търпение да го завладеете със себе си, да го накарате пръв да ви каже „Обичам те“, може да му вярвате с пълно сърце. Чувствата на Лъва са силни и завладяващи.


Водолей
Буйни в емоциите си и хаотични в думите си, за мъжете Водолеи е буквално въпрос на чест първи да кажат „Обичам те“. За тях емоцията е много важна. Хубавата новина е, че спонтанността им няма да ви кара да чакате дълго. Те са чисти в чувствата си и не умеят да ги прикриват.


Дева
Ако излизате с мъж Дева, имайте предвид, че той е неприкрит традиционалист. За него е недопустимо жената първа да признае чувствата си. Това я прави плашещо смела, а неговата мъжественост е поставена под въпрос. Изчакайте достатъчно дълго, за да ви признае чувствата си той пръв. След това ги споделете, ако има взаимност. Не потискайте спонтанността си, но имайте предвид, че ако първа кажете „Обичам те“, сериозно ще притесните педантичната Дева.