Всеки един от нас е постъпвал лошо поне веднъж в живота си, пък било то и непреднамерено. С или без последствия – няма значение. Интересен е фактът обаче, че звездите често влияят върху решенията ни, съответно и на греховете, които сме склонни да извършим. Независимо дали вярвате в астрологичните предзнаменования или сте техен отявлен противник, хвърлете едно око на следващите твърдения. Току виж сте се разпознали.

Овен – Убийство

Всеки, който се е сблъсквал с непредсказуемия ви характер, знае колко лесно можете да излезете извън контрол при една погрешна реплика. Избухливи и ирационални, представителите на този знак определено могат да се подхлъзнат по път, от който няма връщане назад.

Телец – Чревоугодничество

Любовта ви към храненето и пиенето често преминава всякакви граници. Именно това е и вашият най-голям грях.

Близнаци – Измама

Представителите на този знак не се свенят да постигат целите си чрез лъжи и мошеничество. Те лесно отгатват слабите страни на събеседниците си и обичат да манипулират.

Рак – Идолопоклонничество

Раците бързо поставят любимите си на пиедестал, уповавайки им се като истински божества. За жалост, именно тази тяхна прекалена отдаденост често пречи на пълноценното им съществуване.

Лъв – Горделивост

Представителите на зодия Лъв често биват описвани като егоцентрици и жадни за внимание. Всички техни действия са диктувани от това да се изтъкнат.

Дева – Завист

Девите често изпитват гняв и завист при успехите на хората, които ги заобикалят. За съжаление дори и в светлината на прожекторите, те рядко ѝ се наслаждават пълноценно, изпитвайки непрекъсната неудовлетвореност.

Везни – Суета

Определено най-суетният представител сред зодиака. Често ще го намерите пред огледалото – обожава да стои пред него с часове. Нерядко обаче именно прекаленото вглеждане във външността, кара Везните напълно да пренебрегнат облагородяването на вътрешния си свят.

Скорпион – Похот

Скорпионите са страстни любовници. Техните животински инстинкти никога не спят, макар и редовно да носят маската на уравновесеността и чара. Рядко осъзнават, че всъщност това, което търсят не е безразборен секс, а истинска любов – от там произлизат и повечето им проблеми.

Стрелец – Прелюбодейство

За разлика от Скорпионите, Стрелците знаят какво търсят и не се притесняват да си поискат. Трудно се отдават на един човек и не разбират значението на думите „вярност“ и „преданост“.

Козирог – Алчност

Работохолици до мозъка на костите си, Козирозите рядко работят за удоволствие. Те искат всичко – пари, слава и признание, но не защото го желаят истински, а защото не могат да понесат мисълта, че никой друг ще ги изпревари. Могат да са щастливи само на върха.

Водолей – Фалшив пророк

Особено много приляга на сладкодумните Водолеи ролята на фалшив пророк. Именно благодарение на невероятната харизма и умение да говорят, представителите на този знак, често биват изкусни манипулатори.

Риби – Леност

Рибите често биват определяни като мечтатели и откъснати от земния живот. Макар и способни на велики дела, рядко намират стимул за каквото и да е било. Точно там се корени и непрестанното им чувство на неудовлетвореност.