Овен
Тези дни звездите са така подредени, че трябва да чистите стаите от изток на запад и от север на юг. В противен случай мръсотията ще влезе още по-надълбоко и ще трябва да вържете перо от японско петле на метлата, за да се освободите от това проклятие.

Телец
Вие сте такива чистофайници, че за нула време ще зачистите дори и новите хард дискове на Търговския регистър. Дайте малко по-кротко!

Близнаци
Не сте правили голямо чистене от миналия Великден. Май е време да сключите застраховка „Домакинска отговорност“, защото някой ваш гост може да се разболее от толкова мръсно. Само внимавайте застраховката да не е в „Олимпик“.

Рак
Леля Миче от долния етаж е ретроградна и вдига скандали, когато пускате прахосмукачка, дори това да става извън часовете за почивка. Решението е да си смените жилището или да ускорите биологичния край на съседката.

Лъв
Мечтата ви е да изчистите хотел „Маринела“ в София и да намерите кутии от обувки, пълни с пари. Това е трудно за сбъдване, така че се концентрирайте върху вашия апартамент. Все в някое палто ще откриете забравени 20 лева. Нека ценим малките радости в живота.

Дева
Ако имате капандура вкъщи, трябва да чистите само на пълнолуние. През септември 2018 г. то се пада на 25-то число.

Везни
Финансите ви позволяват да аутсорснете (с извинение за думата) хигиенизирането на външна фирма. Демек да ползвате чистачка. Тогава защо четете този налудничав текст?

Скорпион
Според фън шуй метенето трябва да става само от ляво надясно. Боклуците се изнасят от дома с дясната ръка, а прагът се прекрачва с левия крак. Запомнете го, защото ще се изпитваме.

Стрелец
След историята с чумата и стадото на баба Дора не смеете да чистите, за да не убиете някоя амеба. Хубаво е да сте милозливи и да съчувствате, но не чак толкова.

Козирог
Защо си губите времето с такива измислени хороскопи? Досега щяхте да сте избърсали праха в хола.

Водолей
Самото име на зодията ви подсказва, че трябва да ползвате повече вода. Вашият асцендент е маркуч.

Риби
Трудно ви е да започнете чистенето, но пък после нямате спиране. Като наберете скорост, можете да изринете и най-мръсния хотел по българското Черноморие.

Полезен ли ви беше този хороскоп?