Влюбването е много повече от това да споделяш с другия еднакви музикални интереси и да се кефиш на сладкото му дупе. Много фактори влияят на привличането и, вярвате или не, те не са свързани с външния вид! Зодията ви не влияе на това дали ще имате мускулести ръце, или хубави крака, но може да повлияе на мирогледа ви и на това какво търсите в евентуалния партньор. Понякога човекът, с когото сте се запознали, не отговаря изцяло на вашите нужди. Но често съвпаденията са учудващо точни. Например - вие сте готвач и се запознавате с някой, който винаги е мечтал да обикаля ресторантите и да тества храна. Или пък обожавате домашния уют и откривате идеалния партньор у някой, който наскоро си е инсталирал Netflix и Voyo. Да се ​​влюбиш може да е много просто. Трябва само да намериш този, който допълва твоите странности. А странностите и навиците варират драстично в зависимост от зодиакалния знак. 

Снимка: iStock

Риби - благородство


Рибите са абсолютни романтици и рицарското благородство не им е чуждо. Хората от тази зодия са склонни да прекарват голяма част от времето си фантазирайки. Когато открият човек, който им отваря вратата, изтегля стола в ресторанта, за да седнат, носи им цветя, те със сигурност ще се влюбят. Какво може да бъде по-хубаво от това да изживееш приказните си мечти?

Овен - увереност

Овенът е безкрайно уверен в собствените си способности, така че не е изненадващо, че нещото, което го привлича най-много у друг човек, е самочувствието. Няма значение дали човекът е конвенционално привлекателен, стига той да знае стойността си и да си тежи с нещо, което умее добре, Овен веднага ще се влюби. Още по-интересно и горещо ще стане, ако нещата се  получат трудно, за да има предизвикателство. Овните го обожават. 

Телец - щедрост

Телците са малко меркантилни и обожават пищните подаръци. Идеалният партньор за тях обикновено е човек, който е успял в кариерата си. Голям бонус би било да е и достатъчно щедър, за да ги води на фантастични вечери и да им купува хубави подаръци. Парите не могат да купят любовта, освен когато става въпрос за зодия Телец. 

Близнаци - умения за вземане на решения

На Близнаците им е трудно да вземат решения. Те постоянно се колебаят и избират трудно. Със сигурност обаче бързо се влюбват в човек, за когото това е лесно. Следователно качествата, които търсят у другия, са решителност и категоричност.

Рак - доброта

Раците са емоционални и чувствителни и най-бързият начин да спечелите сърцето им е като просто сте добри. Представителите на този знак никога няма да се изморят да измислят малки жестове и да подготвят изненади. Ако има някой, който може постоянно да надписва ръчно изработени картички, това със сигурност е Ракът.

Лъв - ласкателство

Лъвовете са абсолютно уверени в себе си, но обичат и другите често да им напомнят колко са страхотни. За тях най-добрият вид партньор е този, който докато ги гали, ще обяснява колко прекрасна е косата им, а за това какво атлетично тяло имат ще им напомнят, без да бъдат питани.  Кажете на един Лъв колко е прекрасен и те ще ви обича цял ​​живот.

Дева - приспособимост

Девите имат репутация на леко затворени, така че всеки, който се опита да ги изтласка от зоната им на комфорт, вероятно няма да продължи да бъде още дълго в обкръжението им. Това, което този знак наистина обича, са хората, които се адаптират към техните правила, а не се опитват да се бори с тях. Само ако уважавате рутината на Девата, вие със сигурност ще спечелите сърцето им.

Везни - оптимизъм

Везните търсят равновесие и ред във всичко около тях. Когато някой внесе отрицателна енергия в стаята, той може бързо да развали баланса на Везните. Този добродушен знак харесва хората, които могат да поддържат спокойствие и хармония. Оптимизмът им е заразен, затова не търпят песимисти до тях. Ако сте ведро настроен и откривате малките и хубави неща в живота, е абсолютно възможно Везните да са вашата точна половинка. 

Скорпион - флирт

Скорпионите са зодиакалният знак, който най-много обича секса. За тях химията в двойката е с много по-голямо значение от всичко останало. На второ място слагат дори споделените интереси и добрите разговори. Когато Скорпионите се влюбват, обикновено това е, защото сексуалното напрежение е осезаемо и флиртът е на върха на класациите. Хората, които имат най-голям шанс да ухажват Скорпион, са тези, които флиртуват като професионалисти.

Стрелец - атлетично тяло

Стрелците са спонтанни и свободолюбиви. Представителите на този знак обикновено са привлечени от активни личности и всеки, който иска да бъде със Стрелец, ще трябва да поспортува повечко. Стрелците живеят за приключенията. А хората, които могат да се сравнят с тяхната издръжливост, бързо ще с епревърнат в по-добрите им половинки.

Козирог - амбиция

Козирозите имат за цел да изградят добра кариера. Затова всеки, с когото си партнират, трябва да споделя желанието им за успех. Те са склонни да се влюбят в човек, който може да им предложи  стабилност, надеждност и доверие. За Козирозите няма нищо по-секси от амбицията.

Водолей - чувството за хумор

Водолеите са странни и не обичат да ги поучават. Ето защо им е интересно, но и рядко се случва, някой да реши, че шегите им са смешни, а знаeнето на безкрайни и безполезни факти  - сладко. Затова е хубаво, когато открият човек, който цени еклектичната им визия за света.