Какво вещаят звездите за деня, в който са родени Моцарт, Луис Карол и дори Орхан Мурад.

ОВЕН

Самотните жени да бъдат внимателни при избора на партньори. Не е изключено да срещнете подходящия. Не бързайте да се поддавате на чувствата си, за да не изживеете разочарования. Не са изключени проблеми с интимната ви половинка. Не бъдете груби в леглото.

ТЕЛЕЦ

Не допускайте лични проблеми да отклонят вниманието ви. В интимните ви отношения също все още е напрегнато. Чувствате се потиснати заради усещането, че сякаш сте отхвърлени. И днес сте орисани да очаквате сексуалните удоволствия без гаранция, че ще ги изживеете.

БЛИЗНАЦИ

Следобед, дори и в натовареното ви ежеднение, ще се наложи да се занимавате с лични и семейни проблеми, породени от раздразнението на брачната ви половинка. Вечерта не се надявайте на примирие и сексуални удоволствия.

РАК

За съжаление, прекалената ви заетост е повод за сериозни конфликти, водещи до разочарования в личните отношения, които спохождат брачната ви половинка. Бъдете компромисни, защото и без това сте причина за липсата на сексуален живот.

ЛЪВ

Не се надявайте на романтична среща, която сте уговорили, заслепени от внезапно връхлетели ви чувства. Няма да се състои, но трябва да сте доволни, защото разочарованията и раздялата с любимите ви хора щеше да е неизбежна.

ДЕВА

Избягвайте запознанствата дори и ако не сте семейни и търсите своята половинка, защото днес преценката ви е неправилна и съжалението от грешката ще настъпи неочаквано. Не бързайте със секса, ако не сте уверени в чувствата си. 

ВЕЗНИ

След работа сте гневни на ваш колега, напрегнати и потиснати, но не ви съветвам да пренасяте лошото си настроение у дома, за да не се изпокарате с близките си. По-добре си почивайте и се откажете от сексуалните удоволствия.

СКОРПИОН

На вашето работно място кипи напрежение и сте изтъкани от гняв към самите себе си, защото сте без настроение, а имате планирана вечеря. От вас зависи да си наложите спокойствие. Не се лишавайте от обичта на любимите си хора и от зареждащ ви със сили секс.

СТРЕЛЕЦ

Любовните срещи ще дарят щастие на несемейните, които търсят половинката си. Семейните си гарантират разочарования в личния живот, ако без причина или защото са нещастни, се впуснат в изневери и сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Вашите близки са гневни заради нежеланието ви да бъдете откровени с тях и да изясните причината за поведението си. Няма причина да се лишавате от обичта на интимната си половинка и от сексуални наслади.

ВОДОЛЕЙ

Признайте си от какво се вълнувате и от какво се чувствате неуверени в интимния си живот. От вас зависи дали ще съхраните временното спокойствие, дали ще създадете хармонията, която ви обещава сексуални наслади.

РИБИ

Отношенията с брачната ви и интимна половинка постепенно се стабилизират, ако не допуснете нова грешка, при все че са още крехки и може бързо да счупите на парчета и без това пропукалото се гърне на брака и любовта. Създайте хармония в сексуалните си отношения.