ОВЕН

Семейните да поемат вечерта отговорностите си и да не лишават от внимание брачната си половинка. Несемейните да не се затварят у дома, ако искат да срещнат подходящия партньор. Ако сте се запознали днес с човек, който ви привлича, не бързайте със сексуалните удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Почивката е задължителна затова вечерта останете с близките си и не канете гости в дома си, дори и ваши приятели да са настоятелни. Отдайте се на интимни разговори и на сексуални удоволствия, които са от значение както за самочувствието ви така и за хармонията в отношенията ви.

БЛИЗНАЦИ

Избягвайте изясняването на семейни проблеми, разправиите с партньорите или с приятелите си. Вашата мнителност ви създава проблеми и недоразумения в личния живот и ви лишава от сексуални удоволствия.

РАК

Няма да ви липсват интересни запознанства, но бъдете предпазливи и прозорливи и не си слагайте розовите очила. Ако не сте семейни ще срещнете своята половинка. Вечерта очаквайте романтична среща. Можете да сключите брак или да обявите годежа си.

ЛЪВ

Имате благоприятната възможност, ако не сте семейни, да създадете семейство или да срещнете подходящата половинка. За избралите деня за сключване на брак, звездите обещават щастливи години съвместен живот и сексуални наслади още тази нощ, дори и при по-бавните и мудни в леглото партньори.

ДЕВА

Отношенията ви в семейството и с интимната половинка са хармонични. Не ги съсипвайте с безпочвени съмнения и ревност. Прибързаните промени заради изневяра са недопустими. Несемейните могат да създадат семейство.

ВЕЗНИ

Ще се чувствате добре сред семейството си, ако сте отговорни и откровени когато нещо не ви харесва. Нараства желанието ви да се справите с обтегнатите отношения в роднинското си обкръжение и да постигнете мечтаната хармония в отношенията си.

СКОРПИОН

Вечерта си останете у дома или излезте на ресторант с вашите близки, особено ако сте избрали заведение в парка. Вечеряйте и се отдайте на почивка и, ако имате настроение, на взаимно желани сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Проблеми в семейните отношения заради ревността на половинката ви ще предизвикват агресивното ви поведение, въпреки че не сте изневерили, но пак някой е "казал". Вечерта се откажете от опитите за интимност и сексуални мигове. Виновни сте си сами.

КОЗИРОГ

Не се карайте с близките си, които нямат вина за служебните ви проблеми. Спокойно разрешете семейните спорове. Вечерта си почивайте и се откажете от сексуалните удоволствия, ако не сте във форма.

ВОДОЛЕЙ

Семейството ви се нуждае от подкрепата ви, а вие отказвате да я дадете заради отношението ви и неприязънта ви към ваши роднини, на които сте обидени от години и не сте склонни да им простите. Имате причина за това и сте в правото си, но не съсипвайте брака си.

РИБИ

Следобед не са изключени проблеми със съседите ви, заради завист и опит да създадат интриги в семейството ви, а и защото не сте ги поканили на личен празник да ги почерпите. За какво ли не се сърдят хората! Бъдете търпеливи и сдържани. Децата ви се нуждаят от внимание.