Вижте какво вещаят звездите за деня, в който са родени Еди Ведър от Pearl Jam и Карла Бруни-Саркози.

ОВЕН

Вечерта забравете за професионалните си задължения и се отдайте на развлечения. Отидете на гости или на ресторант с вашите половинки и семейството си. След вечеря се отдайте на незабравими сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Бъдете предпазливи, особено ако се налага да поправяте неочаквано протекти покривните конструкции! По-добре повикайте майстор. Вечерта прекарайте сред семейството си. Сексът ще ви разтовари от напрежението и ще ви възвърне силите. 

БЛИЗНАЦИ

Ако нямате до себе си любими хора, по-добре не рискувайте с интимност със случайни партньори, само защото не искате да сте сами. Семейните да бъдат умерени в претенциите към брачната си половинка. Несемейните да очакват романтична среща и сексуални удоволствия.        

РАК

Влюбени сте и се чудите дали ще е правилно днес да споделите чувствата си. Притеснявате се дали ще ви отговорят със същото. Семейните да не пропускат миговете за себе си и да се отдадат на сексуални наслади. 

ЛЪВ

Предпазвайте се от влошаване на отношенията с близките си. Чувствате се неразбрани. Помислете дали и вие не сте допуснали някоя грешка, с която сте принудили интимната си половинка да се дистанцира от вас и да ви лиши от секс. 

ДЕВА

В семейството назрява конфликт свързан с децата ви, които упорито отказват да ви се подчинят и се срещат с неподходящи приятели. Обърнете им внимание и със спокойствие разрешете проблемите, които ви притесняват. 

ВЕЗНИ

Любовните ви отношения са в криза, ако сте все още несемейни. Престои ви раздяла заради несходство в темперамента и сексуалния живот. Семейните са щастливи.  Не пропускайте интимните разговори и сексуалните наслади. 

СКОРПИОН

В семейството ви се разгаря разправия заради поредното ви закъснение. Не се опитвайте да измисляте оправдание. Ако не се приберете навреме се откажете от надеждата за сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Нямате намерение да се извините на интимната си половинка, дори и ако вие сте причината за неразбирателството помежду ви. Сексуалните ви отношения са в криза, която ще продължи или докато постигнете компромис или докато се разделите. 

КОЗИРОГ

В личните отношения проблемите са заради нежелание на партньорите ви да се съгласят с вас и с непрекъснатото отсъствие от дома, за което нямате оправдание. Ако премълчите и не се опитате да наложите мнението си насила, можете да избегнете лишаването от сексуални мигове. 

ВОДОЛЕЙ

Отново сте обзети от съмнение дали сте достатъчно привързани към интимната си половинка или трябва да се разделите. След като имате съмнения в чувствата си е по-добре да си дадете временна почивка и да се откажете от секса. 

РИБИ

В личните отношения са възможни проблеми с партньорите ви заради нежеланието им да разберат притесненията ви във връзка с разходите, които имате да правите в края на годината. Сексуалните ви отношения отново се възстановяват.