ОВЕН

Неочаквано романтично приключение е причината да се почувствате обичани и желани, но въпреки това бъдете предпазливи със запознанствата, за да избегнете разочарования. Настроение сте за интимни мигове и сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Ще изживеете неочаквани, но желани, романтични приключения, уви, някои от тях свързани и с изневяра. Когато се приберете у дома клюката ще е достигнала до вашия партньор и скандалът, лишаващ ви от секс, е неизбежен.

БЛИЗНАЦИ

Днес очаквайте гости, които може да останат да нощуват в дома ви, но този факт не бива да ви изнервя, защото винаги имате теми за разговор и стоите продължително маса, на хапване и пийване, така ще е и днес. Може да сте изнервени заради невъзможността да се отдадете на сексуални наслади.

РАК

Следобед ви очакват запознанства, които ще поставят началото на романтично увлечение при необвързаните. Личните ви отношения са привидно стабилни, но въпреки това рискувате да си създадете проблеми. Семейните да не допускат изневяра само защото са привлечени от нечий чар.

ЛЪВ

Близките ви са очаровани от предложението да ги заведете на ресторант и още сега да обсъдите къде ще сте по време на празниците в края на годината, въпреки че за вас са още далече, но те искът да ги планувате по-рано. Направете плановете си, постигнете съгласие, за да отделите нужните средства.

ДЕВА

В семейството ви ще се наложи да разрешавате проблеми свързани с децата, които незнайно защо отлагахте. Брачната ви половинка може да ви изненада, че очаквате още едно дете. Поздравете я подобаващо и ако тя има желание не се лишавайте от сексуалните удоволствия.

ВЕЗНИ

Не е изключено да сте изпълнени с недоверие към брачния си партньор заради недоказани проблеми. Недоверието ще навреди на отношенията ви. Сексуалните удоволствия ще ви се разминат, ако сте си позволили да споделите съмненията си с любимия си.

СКОРПИОН

Семейни проблеми са причината да реагирате емоционално. Ако успеете да надмогнете гнева си, бързо ще се справите с ината на близките си и ще стабилизирате отношенията си. Дори и ако се чувствате засегнати, не се лишавайте от интимните мигове и невероятния секс.

СТРЕЛЕЦ

Вечерта няма да избегнете конфликт с близките си, заради невъзможност да ви разберат и да се съобразят с професионалните ви задължения, изискващи цялото ви внимание. Ако не пропуснете секса, ще сте доволни и заредени със сили, но това зависи от вашето настроение и желание.

КОЗИРОГ

В личния ви живот съществува крехка хармония, която може да бъде разрушена за миг, с една дума или импулсивно действие от ваша страна. От вашето поведение зависи дали ще се отдадете на романтични мигове и сексуални удоволствия или ще предпочетете и днес да се цупите заради вчерашната разправия.

ВОДОЛЕЙ

Следобедът ще ви поднесе запознанства и романтични увлечения, но късметът не е с вас, скъпи дами. Не изневерявайте дори и само с невинен флирт, защото рискувате да се лишите от интимните мигове с любимите си хора.

РИБИ

Очаквайте нови запознанства и неочаквани романтични приключения, скъпи жени, особено ако не сте семейни и търсите половинката си. Предпазливостта при сближаването е задължителна, за да си спестите разочарованията. Семейните се радват на щастието си.