Вижте какво вещаят звездите за деня, в който са родени Синди Шърман, Джанис Джоплин и Доли Партън.

ОВЕН

Вечерта, вместо да си почивате, неочаквано и за вас и за близките ви ще се наложи да разрешавате семейни проблеми. Ако не сте достатъчно тактични и не премълчавате рискувате отново да се лишите от сексуални наслади. 

ТЕЛЕЦ

Следобед си позволете заслужена почивка и се отдайте на развлечения със семейството си. Ще заслужите тяхното одобрение. Вечерта отидете на ресторант с любимите си хора, а след това се отдайте на сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Вечерта се подгответе за проблеми с ваш роднина, който ще ви изненада неприятно с предателството си. Приемете фактите и не се ядосвайте. Ваши съседи се опитват да съсипят брака ви, защото искат да привлекат към себе си брачната ви половинка и да я използват. Забравете за сексуалните наслади заради разразилия се скандал! 

РАК

След работа се приберете у дома и си почивайте. Въпреки, че целият ден е украсен с неприятния оттенък на лошото ви настроение, се възползвайте от шанса да стабилизирате отношенията си в семейството. Не пропускайте секса с любимите си хора. 

ЛЪВ

Следобед, ако имате възможност да се приберете по-рано си почивайте или пътувайте, за да се заредите с положителни емоции. Вечерта подарете изцяло на интимната си половинка и се отдайте на сексуални удоволствия. 

ДЕВА

Отхвърлете задълженията си у дома, особено ако са свързани с ремонти. От значение е да запазите спокойствие и да не се ядосвате. Звездите ви съветват да не се захващате с разрешаване на лични проблеми. 

ВЕЗНИ

Следобед лични проблеми ще ви накарат да се приберете бързо и да забравите за почивката си. След като се справите с проблемите си създайте романтична обстановка и се отдайте на сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН

Подгответе се за упреци от брачната си половинка, че я изоставяте на произвола на Съдбата заради вашата вечна заетост. Няма как да я убедите в противното. Не се изненадвайте, ако ви накажат с лишаване от секс. 

СТРЕЛЕЦ

Съветвам ви преди задгранично пътуване, ако не можете да го отмените да обсъдите намеренията си с близките си, за да избегнете разправиите, проблемите и притесненията заради ограниченията. Вечерта се отдайте на чувствата си и на сексуални удоволствия. 

КОЗИРОГ

Разсеяни сте заради лични проблеми, притиснали ви от сутринта, които трябва да разрешите до края на деня. Съдбата ви подлага на изпитание, за да види дали сте склонни към компромиси и към признаване на вашата вина за липсващия сексуален живот. 

ВОДОЛЕЙ

Личният ви живот е свързан с разочарования, породени от силно изразените ви материални стремежи, което не е обичайно ваше състояние. Сексуалните ви отношения са в криза, заради съмненията на интимната ви половинка, че я използвате. 

РИБИ

Вечерта ще ви натоварят със семейни задължения, които не сте отхвърлили заради отсъствието си от дома. Бъдете отговорни към близките си и не се измъквайте с извинения, че сте уморени. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат силите и доброто настроение.