Вижте какво вещаят звездите за деня, в който са родени Франк Синатра и Невена Коканова.

ОВЕН

Споделете с близките деня си, за да ви разберат и да не се сърдят, че сте отпуснати и без желание за разговори. Откажете се от секса, ако нямате желание. По-добре е да сте искрени, вместо да играете ролята на сексуални атлети. 

ТЕЛЕЦ

Няма причина да не отидете на вечеря с любимите си хора, ако сте я обещали предварително, защото яда им може да ви дойде в повече в този ден. След като се приберете не бързайте да си лягате, а се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия, за да избегнете ревност и гневни изблици. 

БЛИЗНАЦИ

Постарайте се вечерта да прекарате повече време с любимите хора. Те страдат заради невъзможността да сте по-често заедно. Сексуалните удоволствия не са на първа позиция вечерта, но са за предпочитане пред чашката с колеги или приятели. 

РАК

Вечерта, въпреки че не ви се иска да водите разговори, без да сте нравоучителни, възстановете хармония в отношенията си с вашите близки, а също и с възрастните си роднини. Сексуалните удоволствия ще ви се отразят добре, дори и сте изморени. 

ЛЪВ

След работа се опитайте да изясните проблемите в брака си докажете, че сте готови на примирие и чувствата ви не са се променили. Справете се със семейните си задължения, за да не се лишите окончателно от сексуални наслади. 

ДЕВА

Вечерта продължете разговорите у дома. За да се справите с проблемите е добре да си наложите спокойствие. Сексът изобщо не е приоритет на интимната ви половинка и тази вечер. Не изневерявайте, дори и да сте обзети от желание за мъст. 

ВЕЗНИ

Не се изненадвайте, ако отношението на близките ви също се е променило. Трудно им е да осъзнаят, че сте заели по-високо обществено положение и ще сте по-заети. Вечерта подгответе романтична вечеря и се усамотете с любимите си хора. Отдайте се на чувствата си и на сексуални наслади. 

СКОРПИОН

В личният живот постигате спокойствие. Ако сте срещнали подходящата половинка обявете годежа си. Отдайте се на сексуални удоволствия, които ще ви доставят незабравими мигове, ако сте сигурни в чувствата си. 

СТРЕЛЕЦ

Бъдете тактични, ако близките ви са допуснали грешка в поведението си. Не си струва да се стига до скандал. Няма защо да си разваляте настроението. По-добре се отдайте на приятни разговори, вечеря и сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Няма да срещнете разбиране в семейството си заради днешното отсъствие от дома. Претенциите на близките ви ще доведат до скандал. Сексът няма да ви достави удоволствие, затова по-добре се откажете от интимните мигове. 

ВОДОЛЕЙ

Очертават се проблеми в личните ви отношения заради любовните ви авантюри, които не са обичайни за вас, но са излезли на бял свят. Новата любовна връзка ще ви донесат само разочарования и сексуално неудовлетворение. 

РИБИ

Изпълнени сте с решителност и намерението ви е да наложите мнението си на всяка цена, без да се съобразите с желанието на близките си. Отдалечавате ги от себе си и се лишавате от полезния и зареждащ ви със сили секс.