ОВЕН

Сутринта се справете с домакинската си работа. Следобед пътувайте  и си създайте положителни емоции с вашите близки и интимната половинка, а при желание посетете ваши роднини. Вечерта бъдете мили и се отдайте на романтични мигове и сексуални наслади. 

ТЕЛЕЦ

Не бързайте да планирате деня си сами, без са се съобразите с близките си. Вечерта не канете гости, ако семейството ви иска да си почивате и да не общувате с външни хора. По-добре се отдайте интимни мигове, на чувствата си и на сексуални наслади. 

БЛИЗНАЦИ

Семейните да не се изкушават от срещи с приятна компания извън дома си, да не оставят без внимание децата и брачната си половинка. Несемейните да се отдадат на развлечения, да не се колебаят при покана за дискотека, защото може да срещнат своята половинка. 

РАК

Не правете опити да промените личния си живот чрез създаване на нова интимна връзка, която няма да ви направи щастливи. Новите завоевания няма да ви донесат мечтаното сексуално удовлетворение, ако сте семейни, а при необвързаните прибързаните интимни мигове може да са с неочаквани негативни последици.. 

ЛЪВ

Приберете са навреме у дома, дори и ако сте на работа. Следобед се очертават разправии с близките ви заради непрекъснатата ви заетост. Вечерта се отдайте на романтични мигове, на чувствата си и на сексуални наслади. 

ДЕВА

Денят позволява да се погрижите за себе си, за самочувствието и настроението си, но и да се отдадете на почивка и приятни занимания. Близките ви вече се притесняват от вашето отсъствие, а също и от самотата дори и в почивния ден.

ВЕЗНИ

Избягвайте запознанствата. И днес не разчитайте на късмета си. Вечерта си почивайте. Откажете гостуването и останете с близките си у дома. Не пропускайте възможността за възстановяване на хармонията в отношенията и сексуалните удоволствия. 

СКОРПИОН

Направете необходимите промени в подредбата на дома си, зарадвайте семейството си нови мебели или освежаващи аксесоари. Поговорете с близките си. Не пропускайте възможността за възстановяване на хармонията в отношенията и сексуалните удоволствия.         

СТРЕЛЕЦ

Не пропускайте почивката, за да съберете сили за активна работа. Дарете приятни мигове на близките си и на любимите си. Вечерта си пийнете чаша червено вино и се отдайте на интимни разговори и сексуални удоволствия. 

КОЗИРОГ

Стабилизирайте отношенията с близките си, ако сте ги обтегнали и не допускайте странична намеса в разговорите, които провеждате у дома. Не нарушавайте хармонията заради преумора и инат. Вечерта се постарайте да заслужите интимните мигове и сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Намерете най-безболезнения начин, за разговори и за да наложите мнението си в семейството, ако то е полезно за всички, не само за вашето спокойствие. Брачната ви половинка има проблеми, които са причина за отказ от сексуални удоволствия. Поговорете и се опитайте да помогнете. 

РИБИ

След обяд ще ви ядосат ваши роднини, които не сте чували от години, но изведнъж са решили, че сте им много мили и нужни. Не се притеснявайте от появата им,  не бъдете прекалено гостоприемни, защото не идват в дома ви с добри намерения и бързо ги отпратете, като им кажете, че не сте хотелски комплекс и няма да да нощуват при вас.