Представителите на различни зодии имат сходни черти на характера, интереси и желания. Но знаете ли, че всяка зодия си има и любима храна? Ако знаете коя е тя, много по-лесно може да стигнете до сърцето на човека. Нали се казва, че любовта минавала през стомаха.  

Овен

Той е верен почитател на пикантните храни. Един лют чипс с бира идеално им се връзва с представата за най-вкусна храна, пише dete.bg.

Снимка: istockphoto.com

Телец

Стига да е гурме, те са доволни. Хранят се с наслада и много бавно. Обичат храна, в която са събрани множество вкусове.

Близнаци

Стига да е сладко и в голямо количество, Близнаците са доволни. Те са най-големите консуматори от целия зодиак. Обожават наситения шоколадов вкус и никога не отказват шоколад, освен ако не е черен. Той не влиза в представата им за вкусно и сладко.

Рак

Обичат тя да е домашно приготвена, но и никога няма да откажат екзотични плодове, ако ги изненадате с такива.

Лъв

Лъвовете са ценители на добре опеченото месо. Порция ребърца и домашна пастърма са сред любимите им меса.

Дева

Девите си падат по красивите, цветни и прилежно сервирани в чинията ястия. Обичат супите - от супа топчета до френска лучена супа.

Снимка: Thinkstock

Везни

Везните не обичат да експериментират. Така че идеалното меню за тях се състои от картофки, месо и шопска салата. 

Скорпион

Подхождат с недоверие към всичко ново. Залагат на пресите плодове и салати и никога не биха отказали блокче черен шоколад.

Стрелец

Стрелците са авантюристи в живота и обичат да пробват различни неща, но си остават фенове предимно на прясната и свежа храна.

Снимка: iStock

Козирог

Козирогът обича подправките. А сред най-любимите подправки са лютия червен пипер, черния пипер и кърито. Изобщо, храната им трябва да е пикантна.

Водолей

Водолеите могат да живеят само на плодове и салати и никога няма да откажат фреш, смути или шейк.

Риби

Те са малко луди и биха опитали какво ли не, дори пържени скакалци. Но сред най-любимите им храни са домашно приготвените палачинки или гофрети.