ОВЕН

Сериозни са проблемите в отношенията с любимите ви хора. Следобедът ви предлага нови запознанства и романтични увлечения, особено ако сте на плажа. Не правете прибързани опити за сближаване и за сексуални изживявания с малко познати партньори.

 

ТЕЛЕЦ

Бъдете отговорни в този ден към задълженията си у дома мили жени. Не приемайте покана за вечеря в дома на новите си познати, защото със сигурност ще завърши със секс, който след време ще ви накара да страдате.

 

БЛИЗНАЦИ

Вечерта очаквайте приятни новини, свързани с романтична среща и изясняване на чувствата ви с любимите ви хора.След като си докажете, че се обичате, сексът ще ви зареди със сили и добро настроение.

 

РАК

Интимните ви партньори се чувстват все по-привлечени от вас. Не ги наранявайте. Ако сте коректни и искрени в чувствата си, ви очакват незабравими интимни изживявания и здравословен секс.

 

ЛЪВ

Емоцията ви пречи да сте мили и да показвате чувствата си без импулсивност и агресия. Рискувате да отблъснете любимите си хора. Стремежът ви да вкарате новия си партньор в леглото, само за да докажете колко сте сексапилни, е във ваша вреда.

ДЕВА

Прекарайте деня сред семейството си. Не се опитвайте да налагате на любимите си хора правила на поведение и не ревнувайте. Няма как да сте щастливи в леглото, ако не приемете желанията на интимния си партньор.

 

ВЕЗНИ

Заради ваши залитания в извънбрачни връзки се очертават сериозни проблеми и недоразумения в семейството. Сексуалните ви отношения са съсипани, заради обидата, която сте нанесли на любимите си хора.

 

СКОРПИОН

Подвластни сте на силни чувства, за които не сте подозирали. Тази е причината за изневярата ви, която ще ви създаде проблеми и ще е повод да съжалявате, че сте затръшнали вратата към стабилните си интимни отношения.

 

СТРЕЛЕЦ

В състояние сте да постигнете хармония отношенията с любимите си хора, стига да се съобразявате с техните желания.

Сексуалните наслади гарнирайте с романтична вечеря и чаша хубаво вино.