Овен
Напоследък отваряте книга толкова често, колкото чести са слънчевите и лунните затъмнения. В останалото време четете основно менюта в ресторанти и кръстословици. Празникът на светите братя е добър повод да прекъснете тази серия.

Телец
Живеете в провинцията и се опитвате да замените „Нежна е нощта” срещу „Пътят към София”. Внимавайте! Този обмен на книги невинаги завършва щастливо.

Близнаци
Не четете проза, защото вашият асцендент е поезия. Няма лошо! Доста по-добре е от асцендент вестник.

Рак
Мечтаете за живот в стил „На изток от рая”, но се получава „Под игото”. При това на шльокавица. Сменете доставчика на книги!

Лъв
Напоследък имате чувството, че мъжът ви е „Идиот” и обмисляте „Развод”. Не му правете тази услуга, а се запишете за участие в „Смени жената”. Като му се падне някоя, дето не е влизала в кухнята от миналия век, ще ви оцени и нещата ще потръгнат.

Дева
Мислите си, че „Крадецът на книги” и „Крадецът на праскови” са нов вид сайдери, които не сте опитвали. Вишновни сте, така че натиснете на линковете, за да се запознаете с тези „брандове”.

Везни
В офиса ви е „Война и мир” по въпроса дали да отваряте прозорците и дали да пускате климатиците. Очаква ви поредно лято под знака на „Брулени хълмове” и „Отнесени от вихъра”.

Скорпион
Обзема ви „Физика на тъгата” и не знаете какво да правите. Опитайте се да контрирате с „Алхимикът”. Ако не помогне, вземете ударна доза „Химия и хаос”.

Стрелец
Приятелят ви обича да чете в тоалетната и стои там с часове, което не е много изискано и ви дразни. Подарете му за 24 май тази книга.

Козирог
Ако „Моята борба” е една от любимите ви книги, изтрийте всички снимки от Facebook профила си, че напоследък големи проблеми създават.

Водолей
Знаете ли какво броят абитуриентите? Книгите, които са прочели, докато са били ученици. Е, ако човек запази това темпо и живее до 80 години, се получава прилична базова култура миг преди смъртта.

Риби
Чудите се дали в ретрограден Меркурий да спазвате диета? Нашият съвет: по-добре 10 дни срам на плажа, отколкото цяла година гладни. Чудите се дали да вярвате на хороскопи? Не, разбира се.