1 март е 60-ият ден в годината според григорианския календар (61-ви през високосна година). В Древен Рим от 1 март започва новата година по римския календар.

ОВЕН

Денят ви дарява шанс за среща с подходящия партньор, ако не сте семейни. Въпреки това проявете предпазливост и си дайте време, за да се убедите, че не грешите в преценката си.

ТЕЛЕЦ

Възможно е, ако не сте семейни, да срещнете подходящ партньор. Денят е идеален за встъпване в брак за тези, които вече го имат до себе си. Ако сте семейни или обвързани в сериозни отношения, не се впускайте в нова сексуална връзка.

БЛИЗНАЦИ

Ако чувствата ви са силни и срещат взаимност, не пропускайте възможността да създадете семейство - дори и човекът до вас да не отговаря на идеала ви. Въпреки че все още между вас и половинката ви съществува дистанция, днес може да се сближите чрез желаните и от двама ви сексуални удоволствия.

РАК

Пазете се от проблеми в личния живот. Не проявявайте ревността си, особено ако вие самите сте прегрешили. От една страна сте влюбени, от друга - изпитвате страх да не бъдете обсебени или пък наранени в интимните мигове.

ЛЪВ                                                                                                                                                   

Ако имате спешни служебни задачи, обяснете на интимния си партньор причините за закъснението си, за да си спестите прояви на ревност. Сексът със сигурност ще ви се отрази добре. Не го пропускайте, за да остави у вас спомен за невероятно изживяване.

ДЕВА

Изпълнени сте с желание да сте обичани, но дали ще е така - това зависи и от вас, скъпи жени. За съжаление не сте доказали на интимния си партньор, че споделяте чувствата му. Ако имате желание да си доставите сексуални удоволствия, но интимният ви партньор не е готов за това, съобразете се с желанието му.

ВЕЗНИ

Трудно ще намерите пътя към сърцата на любимите си хора - заради предизвикан от вас конфликт или заради съмненията ви в изневяра. Забравете за сексуалните удоволствия, от които се дистанцирахте сами. Ще ви трябва време и много усилия, за да се сближите отново.

СКОРПИОН

Не ви съветвам да водите разговори с роднините си и да изяснявате отношения. Не се опитвайте да възобновите прекъсната любовна връзка. Ако вечерта си позволите сексуална близост, сами ще си бъдете виновни за проблемите.

СТРЕЛЕЦ

Пазете се от влиянието на ваши близки - не одобряват интимната ви връзка. Опитите на ваши роднини да се отдадете на сексуални преживявания с избран от тях партньор трябва да избегнете на всяка цена, ако сте истински влюбени.

КОЗИРОГ

Предпазвайте се от разправии. Няма да ви липсват семейни проблеми, свързани с нежеланието ви да задоволите прищявка на интимния си партньор. Сексът няма да ви достави удоволствие, защото е средство за изнудване. Не го допускайте.

ВОДОЛЕЙ

Ако не сте семейни и сте намерили подходящата половинка, днес е идеален ден за създаване на семейство. Постарайте се да сте мили с любимите си хора. Вечерта се отдайте на незабравими сексуални удоволствия. Сексът ще ви зареди със сили.

РИБИ

Несемейните жени да очакват романтична среща. Чувствата на семейните са споделени. Нямате причина, мили жени, да недоволствате и да обвинявате партньора си, че не ви обръща внимание.