Хороскопът на Алена за деня, в който е роден Александър Морфов

ОВЕН

Съветът ми е ако сте семейни да не забравяте, че от вас се очаква да сте стожери и терапевти на проблемите на членовете от вашето семейство. На несемейните им предстои среща, която може да се окаже с мечтаната подходяща половинка. Въпреки това бракът, ако се стигне до там с днешното запознанство, ще е по-скоро по сметка, въпреки че лошо няма

ТЕЛЕЦ

Ще се освободите от напрежението, а и ще зарадвате близките си с тази промяна след напрегнатия ден, ако вечерта отидете на ресторант.  След като се приберете или след романтичната вечеря се отдайте на интимни разговори и на сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Късметът днес ви бяга встрани и отказва да ви подкрепи, а проблемите, създавани от интриганти са причината радостта от живота също да не е на ваша страна. В личният ви живот промените зависят само от вашите желания и активни действия. Не наранявайте близките си.

РАК

Освободете се от песимистичните мисли, които ви преследват от сутринта, само защото сте си внушили, че не ви върви или че омаловажават качествата ви. Не ги пренасяйте в дома си, за да не съсипете отношенията си с вашите близки.

ЛЪВ

Денят ви е натоварен, но и успешен, въпреки че вечерта сте уморени и напрегнати. Не бъдете иронични и заядливи с близките си, те не са виновни за неразположението ви. Не сте готови да се отдадете на сексуални удоволствия, споделете това със спокоен тон с партньора си. Ще ви разбере.

ДЕВА

Постарайте се да не предизвиквате гнева на близките си, заради прояви на нервност от ваша страна само защото нещо не се случва както вие го очаквате. Не си внушавайте, че вашата интимна половинка ще ви лиши от сексуални удоволствия, защото обикновено вие сте проблемните.

ВЕЗНИ

В личните ви отношения ще настъпи криза. По-добре откажете вечерята с ваши колеги, но съхранете мира в семейството си. Не се отказвайте от романтичните мигове и сексуални удоволствия, дори и ако се чувствате уморени.

СКОРПИОН

Разкажете на вашите близки как е минал деня ви и обсъдете идеите им и вашите за празниците в края на декември, ако имате намерение да пътувате. Няма да навредите на личните си отношения, ако споделите мнението си за разходите, които се очертават в края на годината.

СТРЕЛЕЦ

Ново запознанство или среща със стари познати,  ще остави у вас спомена за разочарования и тъга и ще обтегне отношенията с интимната ви половинка. Ако сте семейни, ще се случи същото, което може да доведе до раздяла, а вие не искате това.

КОЗИРОГ

Стабилизирайте постигнатото в личните отношения и съхранете брака си, дори и ако преживявате поредната криза. ще излезете достойно от нея, особено ако причината е странична. Не си струва да оставате самотни и нещастни преди края на годината.

ВОДОЛЕЙ

Не допускайте намеса в личния ви живот на ваши роднини, които се стремят да ви докажат, че сте създали семейство с неподходящ партньор и сега е време да се разделите. Целта им е свързана с материалните облаги, които могат да измъкнат от вас, но смятат, че партньорът ви им пречи.

РИБИ

Изясняването на вашите чувства ще ви помогне да не допуснете прибързана раздялата с любимите си или пък трайното им отдалечаване. Семейните да са отговорни към задълженията си и да не пропускат романтиката и интимните мигове у дома. Направете така, че партньора ви и вашите деца да са щастливи, че ви имат.