Определянето на „перфектния“ стил на танцуване за всеки зодиакален знак е по-скоро творческа интерпретация.

Танцовите предпочитания на хората не могат да бъдат строго дефинирани от зодиакалните знаци. Въпреки това, ако се интересувате как да подходите игриво към, ето някои танцови стилове, които са свързани с всеки зодиакален знак:

Танците за Овен, Телец и Близнаци вижте във видеото по-горе. 

Рак – валс

Раците са грижовни и се радват на традиционни преживявания. Грациозните и класически движения на балния валс изразяват тяхната сантиментална природа.

Лъв – фламенко

Лъвовете обичат светлината на прожекторите и се радват, че са в центъра на вниманието. Страстният и драматичен стил на фламенкото им позволява да изразят ярката си личност.

Дева – балет

Девите ценят прецизността и детайлите. Балетът, с неговите дисциплинирани движения и фокус върху формата, съответства на педантичната природа на зодията.

Везни – танго

Везните се свързват с баланса и хармонията. Тангото, със сложната си партньорска работа и акцента върху връзката, отразява любовта им към равновесието.

Скорпион – съвременен танц

Скорпионите са известни със своята интензивност и дълбочина. Съвременният танц има типичен емоционален диапазон и плавни движения, които позволяват на Скорпионите да изразят своята страст.

Стрелец – танц на суинг

Стрелците са свободолюбиви и авантюристични. Суинг танцът, със своя радостен и енергичен стил, съответства на тяхната любов към изследването и забавлението.

Козирог – фокстрот в балната зала

Козирозите се асоциират с изтънченост и класа. Плавните и елегантни движения на фокстрота може да резонират с техния изтънчен вкус.

Водолей – брейкденс

Водолеите са известни със своята иновативност и индивидуалност. Брейкденсът е креативен танц. Той позволява на зодията да покаже своята оригиналност.

Риби – балет или съвременен танц

Рибите често са артистични и мечтателни. Балетът и съвременните танци са еднакво изразителни. Творческата природа на зодиакалния знак със сигурност се привлича от емоцията им.