Хороскопът на Алена за деня, в който са родени Ана де Армас, Васил Василев-Зуека и Васил Петров.

ОВЕН

Не проявявайте агресия към близките си, особено, ако причината е във ваши грижи на работното място и нервно напрежение. Вечерта си наложите спокойствие и си останете у дома. Създайте приятна обстановка и се отдайте на приятни интимни изживявания.

ТЕЛЕЦ

Вечерта можете да отидете на гости в приятели, ако и вие те сте здрави и да си създадете приятни емоции в семейството, като не се натоварвате с готвене. След това се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Пазете се от чаровен човек, който се опитва да се вмъкне нахално и напористо  в живота ви и да разруши брака ви. Липсва ви хармония в сексуалните отношения и той го е осъзнал. От вас зависи да я възстановите, вместо да изневерявате.

РАК

Денят е благоприятен за сключване на брак. Помислете за хармонизиране на вече съществуващите семейни отношения. Дори и ако сте обидени на половинките си, намерете сили в себе си да им простите. Сексът ще ви помогне.

ЛЪВ

Възможни са разправии в семейството. Пазете се от нови контакти и изневери, защото ще ви разкрият веднага. Несемейните жени да очакват предложение за брак и сексуални изживявания. В семействата без деца  може да се появи мечтаното дете.

ДЕВА

Несемейните жени не трябва да очакват от новите запознанства да прераснат в сериозна интимна връзка. По-добре изчакайте. Семейните жени могат да се отдадат на чувствата си, а влюбените да не се изкушават от предложенията за секс с непознати партньори.

ВЕЗНИ

Силните емоции заради интрига предизвикала ревността ви ще се превърнат в причина за проблеми в семейството и с интимния партньор. Забравете за сексуалните си фантазии. Тази вечер няма да сте обект на желание от страна на интимните си партньори.

СКОРПИОН

Вечерта си дайте заслужена почивка в компанията на любимия или на брачната половинка и семейството ви. Сексът и тази вечер ще ви зареди със сили, особено ако чувствата ви са споделени и сте постигнали хармония в интимните мигове.

СТРЕЛЕЦ

Бъдете внимателни и предпазливи в отношенията с близките си. Не засягайте честолюбието им, не предизвиквайте тяхната ревност. Не пропускайте да изживеете незабравими интимни мигове и сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Отношенията с интимния ви партньор все още са близо до степента на замръзването, но имате шанс да ги оправите, стига вие самите да не сте решили да тръгнете към раздяла. Естествено е да липсва и хармонията в сексуалният ви живот.

ВОДОЛЕЙ

Време е да приключите стара любовна връзка, която ви създава проблеми в семейния живот и може да разруши брака ви. Предпазвайте се от случайни сексуални контакти, защото ще бъдете изненадани след време от нежелана бременност.

РИБИ

За съжаление ще пренесете професионалните си проблеми и в личния живот и ще изнервите любимия си. Не се сърдете, ако проявяват каприз и не желаят да отговорят на предложението ви за сексуални удоволствия.