Хороскопът на Алена за деня, в който е родена  Уинона Райдър.

ОВЕН

След работа, ако все още сте подтиснати от служебните си заради, не пренасяйте лошото си настроение у дома, за да не се изпокарате с близките си. По-добре си почивайте и се откажете от сексуалните удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Не пренасяйте напрежението в дома си, където може да ви очакват с добро настроение и приготвена семейна вечеря, за да не се натоварвате и с това задължение. Не се лишавайте от обичта на любимите си хора и от зареждащ ви със сили секс.

БЛИЗНАЦИ

Любовните срещи ще дарят щастие както на семейните, така и на несемейните жени, които търсят своята половинка. Семейните да внимават, защото си гарантират разочарования в личния живот, ако се изкушат да се впуснат в изневери и сексуални удоволствия.

РАК

Вашите близки са гневни заради нежеланието ви да бъдете откровени с тях и да изясните причината за поведението си, а по този начин събуждате съмненията им за изневяра и ревността им. Няма причина да се лишавате от обичта на интимния си партньор и от сексуални наслади.

ЛЪВ

От вас зависи да сте щастливи. Признайте си от какво се вълнувате и в какво се чувствате неуверени в интимния си живот, мили жени, без да се притеснявате, че няма да бъдете разбрани. Създайте хармония в сексуалните си отношения.

ДЕВА

Отношенията с брачния ви или интимен партньор постепенно се стабилизират, ако не допуснете нова грешка, при все, че са още крехки и може бързо да съсипете за миг брака и любовта. От вас зависи дали ще съхраните временното спокойствие, дали ще създадете хармонията, която ви обещава сексуални наслади.

ВЕЗНИ

Самотните жени да бъдат внимателни при избора на партньори. Не е изключено да срещнете подходящия. Не бързайте да се подавате на чувствата си, за да не изживеете разочарования. Не са изключени проблеми с интимния ви партньор. Не бъдете груби в леглото.

СКОРПИОН

Не допускайте лични проблеми да отклонят вниманието ви. В интимните ви отношения е напрегнато. Чувствате се подтиснати заради усещането, че сякаш сте отхвърлени. И днес сте орисани да очаквате сексуалните удоволствия без гаранция, че ще ги изживеете.

СТРЕЛЕЦ

Следобед, въпреки че имате много работа,  ще се наложи да се занимавате с лични и семейни проблеми, породени от раздразнението на брачния ви партньор. Вечерта не се надявайте на примирие и сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

За съжаление прекалената ви заетост е повод за сериозни конфликти с партньора си, водещи до разочарования в личните отношения. Бъдете компромисни, защото и без това сте причина за липсата на сексуален живот.

ВОДОЛЕЙ

Не се надявайте на романтична среща, която сте уговорили заслепени от внезапно връхлетели ви чувства, защото ако сте семейни ще страдате. За ваш късмет, Съдбата ви пази и срещата няма да се състои. Ще се почувствате наранени и ще се откажете от сек с любимите си хора.

РИБИ

Избягвайте запознанствата, дори и ако не сте семейни и търсите своята половинка. Няма да са подходящите, а разочарованията ви депресират. Не бързайте със секса, ако не сте уверени в чувствата си, скъпи жени, дори и ако изпитвате силно привличане към новото си завоевание.