ОВЕН

Вечерта се опитайте да си върнете хармонията в семейните отношения. Извинете се на любимите си хора, заради поведението, с което ги отдалечихте от себе си. Липсата на нормален сексуален живот ви изнервя.

ТЕЛЕЦ

Ако сте семейни или имате сериозна връзка вечерта поканете любимия на ресторант, но бъдете само двамата. След вечерята го приласкайте, бъдете нежни и мили и се отдайте на сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

След края на работния ден останете с любимия си у дома или отидете на ресторант с приятели, ако искате да докажете, че не го обсебвате. Сексът ще ви подейства разтоварващо, затова не се отказвайте от него.

РАК

Приберете се у дома и се отдайте на почивка и романтични мигове. Решите ли да изяснявате отношенията си, ще си създадете сериозни проблеми с интимния партньор и ще се лишите от секс, ако сте по-напористи, при това без причина.

ЛЪВ

За съжаление все още не сте стабилизирали отношенията си у дома. Бъдете внимателни с близките си. Не изневерявайте и не ги принуждавайте да ревнуват. Влюбили сте се безнадеждно. От вас зависи да съхраните чувствата си и да спечелите сърцето на любимия човек.

ДЕВА

Осъзнайте, че голямата ви любов ще ви помогне да излекувате всичките си душевни рани от предишна връзка и не се колебайте да се отдадете изцяло на чувствата си. За пореден път сексът ще ви подейства ободряващо след напрегнатия ден.

ВЕЗНИ

Изживявате романтична любов и сте безкрайно щастливи, но сякаш дълбоко в себе си се страхувате дали наистина е очакваната от вас. Сексуалните ви отношения са хармонични. Сексът с любимите ви хора премахва напрежението и умората.

СКОРПИОН

Вечерта очаквайте приятни романтични мигове. Семейните жени да се пазят от изневяра, защото ще ги разкрият. Говорете открито с партньорите си за вашите желания, за да избегнете проблемите, заради липса на хармония в интимните мигове.

СТРЕЛЕЦ

Не изневерявайте на половинката си. Ще предизвикате реакция, която няма да ви хареса и ще ви отдалечи.  Не разчитайте на хармонични сексуални отношения, заради вашето поведение, което е раздразнило интимната ви половинка.

КОЗИРОГ

Вечерта бъдете нежни и мили с близките си. Чувствата ви принуждават да се разкъсвате между две връзки. Не наранявайте интимния си партньор с изневяра и секс със случайни партньори, след като ви е познато страданието на сърцето.

ВОДОЛЕЙ

Вечерта останете с близките си, които са радост ще ви създадат приятни емоции. Не канете гости, а ако ви изненадат не оставайте до късно. Сексът ще ви достави поредното удоволствие, но вземете необходимите предпазни мерки.

РИБИ

Създайте хармония в отношенията в семейството си, а и наближават празници, които е редно да изкарате в добро настроение и с много веселие. Вечерта си почивайте и ако имате желание за секс, не пропускайте да си доставите удоволствие в интимните си мигове.