Телевизионната икона от 90-те Сара Мишел Гелар, която е най-известна с ролята си в сериала „Бъфи, убийцата на вампири“, сподели в Инстаграм кой е любимият ѝ от всички съпрузи. И в „избора“ ѝ няма нищо изненадващо, тъй като 43-годишната жена се е женила само веднъж.

Във вторник тя и съпругът ѝ Фреди Принц Джуниър отпразнуваха 18 години брак и актрисата сподели снимка от сватбената им церемония:

Ти… си любимият ми съпруг“, написа тя, което е шега, защото на английски думата „favorite“ означава „любим измежду всички останали“, а тя е била женена единствено за него.

Актьорите са се запознали в края на 90-те години на снимките на култовия хорър филм „Знам какво направи миналото лято“. Те стават много добри приятели, но едва в началото на новия век любовта между тях пламва.

Снимка: Getty Images

Неотдавна звездната двойка отбеляза и 20 години откакто са започнали да излизат и то съвсем случайно. Изглежда са се били уговорили с тяхна обща позната да излязат на вечеря, но приятелката им не е успяла да дойде. Сара и Фреди са решили, че няма смисъл да променят плановете си и са излезли само двамата. Така е започнала връзката им и Фреди веднага разбира, че тя е жената за него.

След тази вечер вече не излизах с други жени и нямах желание да излизам с други“, сподели той пред списание Пийпъл през март. „Знаех, че един ден ще се оженим, но не бях сигурен кога. Просто знаех, че ще ѝ предложа. За щастие тя мислеше по същия начин като мен. Заедно сме, защото се харесваме и се разсмиваме.

Снимка: Getty Images

През 2016 г., отново в интервю за „Пийпъл“, Сара Мишел Гелър сподели тайната на дългия си брак: „Отделяйте поне 10 минути всеки ден един за друг. Оставете телефона, пийте кафе, разходете кучето заедно, четете на децата си. Оползотворете времето, което имате. Животът ни дърпа в толкова много посоки, затова гледайте да сте сигурни, че върху каквото и да сте се фокусирали, винаги ще сте там един за друг.

Сара Мишел Гелар и Фреди Принц Джуниър имат две деца заедно – Шарлот Грейс на 10 и Роки Джеймс на 8.