Хороскопът на Алена за деня, в който е родена Мария Петрова.

ОВЕН

Добавете без колебание към служебните и личните си проблеми и картинката за деня ви е кристално неясна, не особено положителна, защото сте се оплели в мрежите на агресията и емоцията, от които сами няма как да се измъкнете без душевни рани и разправии.

ТЕЛЕЦ

Семейните да не пропускат че са обещали да се приберат навреме и да приготвят вечеря. Самотните представители на знака да очакват романтична среща, която ще промени изцяло живота им, ако не се затварят в дома си.

БЛИЗНАЦИ

Склонни сте да бягате от реалността в личните си отношения, но си вредите и страдате, без да признавате и пред себе си вашите грешки. Сами ще предизвикате усложнения в личния си живот, които ще ви донесат любовни разочарования.

РАК

Не спорете с роднините си, които са решили да ви оженят на всяка цена за избран от тях партньор, без да искат вашето мнение. Кажете, че днес не ви се разговаря по тази тема и че ще си останете сами в живота. ще ги скандализирате, но ще ви оставят на спокойствие.

ЛЪВ

Ще се приберете уморени, но доволни от себе си, а и ще имате време да отмора и приготвяне на нещо вкусно за вашето семейство. Останете с близките си. Не се колебайте и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия.

ДЕВА

Ще се наложи да помогнете на ваш приятел, който скоро е сключил брак, но отношенията се развиват в неочаквана негативна посока. Рискувате да предизвикате ревността на половинката си. По-добре споделете причината за наложителното посещение при този човек или идете заедно.

ВЕЗНИ

Вечерта очаквайте разправии с роднини заради непотушен скандал, започнал в ранни зори. Няма как да сте удовлетворени от сексуалния си живот, след като непрекъснато ви напомнят колко сте некоректни към половинката си.

СКОРПИОН

До обед избягвайте разправии със семейството и се опитайте да се приберете веднага след края на работното време. Изяснете причината за напрежението с брачната си половинка и не се отказвайте от сексуалните удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Вечерта си дайте заслужена почивка. Забравете за семейните си задължения, дори и да са свързани с гостуване, което ще ви разтовари. Ако сте във форма можете да се отдадете на интимни мигове и сексуални изживявания.

КОЗИРОГ

Вечерта си поканете гости, ако не решите да сте само със семейството си. Създайте уютна, романтична обстановка за себе си и за близките си. Обърнете внимание на децата си. Сексът може и да не ви достави удоволствието, което очаквате.

ВОДОЛЕЙ

Денят ви е напрегнат заради разправии с ваши приятели, а също и с роднини, които ви дължат пари. Вечерта си почивайте в компанията на любимите си хора. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат самочувствието.

РИБИ

Несемейните ще изживеят многообещаващи срещи и интересни, но уви, краткотрайни запознанства. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако не сте опознали добре партньорите си. Семейните се радват на щастието си.