ОВЕН

Вечерта, като компенсация за личните ви проблеми, ще ви изненадат с романтична среща. Семейните жени, влюбени в своята половинка, а и несемейните, които имат стабилна интимна връзка, ще изживеят поредните незабравими сексуални мигове.

ТЕЛЕЦ

Вечерта ще сте уморени, но доволни от себе си, заради избегнатия провал. Заслужава си да споделите времето си с любимите хора. Ако имате до себе си интимна половинка, която изцяло споделя чувствата ви, сексът ще ви достави удоволствие.

БЛИЗНАЦИ

Вечерта си останете у дома и се отдайте на почивка и приятни романтични мигове, които ви зареждат със самочувствие, че сте желани. Сексът ще ви зареди със сили и ще ви помогне да забравите за проблемите си.

РАК

Бъдете отговорни и към отношенията в семейството, защото рискувате да си създадете сериозни проблеми, ако флиртувате или изневерявате. Сексът отново ще ви зареди със сили и ще ви разтовари от напрежението, затова не го пропускайте.

ЛЪВ

Радвате се на споделени чувства, но самите вие трудно се решавате на крачката към сериозно обвързване, ако сте несемейни. Сексът с новите ви интимни партньори е непознато изживяване за вас, но ви прави щастливи.

ДЕВА

Семейните ви отношения са хармонични. Несемейните жени са спокойни, заради споделените си чувства. Вечерта ви очакват романтични срещи и приятни сексуални удоволствия. Имате необходимост точно от такова разтоварване.

ВЕЗНИ

Следобед си останете у дома или си организирайте среща с приятели. Вечерта сте уморени, ядосани и естествено без настроение. Ще разочаровате интимния си партньор с нежеланието ви за сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Вечерта си останете у дома и се отдайте на почивка и приятни разговори. Имате потребност да сте насаме със себе си, дори и в компанията на любимите си хора. Откажете се от сексуалните удоволствия, ако нямате желание за тях.

СТРЕЛЕЦ

Не пропускайте да обграждате с внимание партньора си, защото рискувате да го отдалечите от себе си. Вечерта, колкото и сте уморени и изнервени, се отдайте на чувствата си и на сексуални удоволствия. Ще ви възвърнат силите и спокойния сън.

КОЗИРОГ

Не пропускайте да изненадате партньора си с подарък, за да ви извини за закъснението и тази вечер, а подаръкът може да е любима марка червено вино. Вечерята ще е от вас, дори и закъснялата. Ако имате желание за секс, не го пропускайте. Ще запомните тази вечер с незабравими изживявания.

ВОДОЛЕЙ

Нямате желание за романтични срещи, но сте длъжни да ги уговорите. Време е да изясните чувствата си. Несемейните жени ще срещнат подходящия партньор. Сексуалното привличане ще ги тласне веднага към леглото.

РИБИ

Вечерта останете със семейството си или заведете любимите си хора на ресторант, ако времето и ситуацията в държавата го позволява. Новите ви романтични запознанства са неподходящи. Сексуалните контакти с новите ви партньори ще ви разочароват.