Какво очаква всички зодии в любовта, работата и здравето през февруари 2019 година научаваме от Светлана Тилкова-Алена:

 

ОВЕН

 

Работа: През февруари, ако не притъпите ината си, ви съпътства опасността да съсипете договаряне за доходен бизнес и прекрасни делови отношения, защото ви и хрумнало нещо, за което изобщо не сте готови, а провалът ви е предрешен. Не рискувайте със смяна на работата. Тези от вас, които работят в съдружие, да забравят за начинанията и резките промени.

Здраве: За да бъдете здрави ви съветвам повече да си почивате. Колкото по-рано се прибирате у дома, толкова по-голяма гаранция имате, че ще се чувствате в отлична форма на следващия ден. Бъдете грижовни към себе си в дните 12-14 февруари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Емоцията ви е обсебила и е причина не само да пренебрегнете семейните си отговорности, а и да съсипете с критиката си хармонията в отношенията у дома. Ще бъде жалко, ако се срине бракът ви.

 

ТЕЛЕЦ

 

Работа: Прибързаността е забранена, за да не се налага да търпите критика от вашите началници или да се стига до разправии с вашите подчинени. Не се впускайте да мъстите, ако са ви намесили, а го подминете без внимание. Не пропускайте възможността да привлечете нови делови партньори или да разширите бизнеса си. Направете така плановете си, че да поставите началото на нови проекти.

Здраве: Не се опитвайте да надскачате възможностите си, за да не навредите на вашето здраве. И през този месец преумората ви вреди, а и сте застрашени от депресивни състояния, заради трудностите, които непрекъснато преодолявате. Не се подлагайте на оперативно лечение особено в периода 14-17 февруари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Разбирателството и хармонията в брака на семейните са застрашени от криза заради прибързано изречени думи, които в годината на Юпитер ще се възприемат като критика и обида. Внимавайте какво говорите и как спорите, за да не се окажете пред раздяла.

 

БЛИЗНАЦИ

 

Работа: Не бива да критикувате, да назначавате и уволнявате служители. В противен случай, ако допуснете притипоставяне без причина, рискувате поста си, бизнеса си, но най-вече авторитета си. Не бива да се поддавате на погрешни съвети от некомпетентни хора, които може би нарочно целят да ви заблудят при оценката на направените ви предложения.

Здраве: Пазете се от простуди и инфекциозни заболявания, а също от възпаление на бронхите и гласните струни. Ако се чувствате отпаднали отидете при специалист ендокринолог.  Бъдете предпазливи в периода 17-19 февруари, когато Луната е във във вашия знак.

Любов: Можете  с такт и търпение да  оправите отношенията си не само у дома със семейството, а и с роднини и приятели. Дори и най-несговоричите ви близки може да се сближат отново с вас, но бъдете внимателни, защото не знаете какво целят. Съветвам ви да запазите добрия тон и да бъдете дистанцирани.

 

 

РАК

 

Работа: Не бива да се поддавате на увещания, че са коректни и ще работите без проблеми, особено ако протекциите идват от бивши ваши колеги. Не се притеснявайте да прекратите отношенията си с тях преди да са задълбочени. Не бива да се доверявате на съвети на ваши приятели, ако работят за фирма, развиваща като вашата дейност, която може да се окаже ваш конкурент.

Здраве: Преумората може да навреди сериозно на здравето ви и да ви създаде проблеми със стомаха, който е уязвимото ви място. Не допускайте състояния на депресия, от която трудно ще излезете. Предпазвайте се от хранителни натрявания и стомашни неразположения в дните 19-21 февруари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Заради запознанства и флиртове, рискувате да се разделите с брачната си половинка завинаги. Ако това се случи ви очакват не малки страдания след раздялата, освен ако целта ви не е развод, защото живеете в проблемен брак.