Какво очаква всички зодии през месец май в работата, любовта и здравето научаваме от Светлана Тилкова-Алена.

ОВЕН

 

Работа: Надскочили сте възможностите си, а май ви носи трудности, обичайните, породени от странични фактори. Няма как да ги предвидите, особено ако сте занимавате с политика или развивате сериозен бизнес. Предпазливостта е задължителна, но вашия инат блокира разума ви в неочаквани моменти.

Здраве: Бъдете внимателни, ако сте прекалили с трапезите по Гергьовден. Пречистете организма си и повече се разхождайте. Избягвайте алкохола на 1-3 и 28-31 май, когато Луната е във вашия знак.

Любов: През май ви очакват трудности, предизвикани от вас самите, заради отказа ви да говорите с партньорите си и децата си. Семейните, които имат дълги години щастлив брачен живот не бива да съсипват отношенията си, с надеждата, че ще намерят по-добро партньорство.

 

ТЕЛЕЦ

 

Работа: Бъдете умерено дейни. Пътувайте зад граница, ако няма да се натоварите с непосилни разходи. Посетете и ваши партньори в техните офиси, за да договорите конкретни действия за съвместната ви работа. При пътувания бъдете внимателни, ако сте зад волана, защото сте заядливи, а пътните полицаи не обичат противопоставяне.

Здраве: Не сте от хората, които страдат дълго, ако са наранени, но понякога сте прекалено чувствителни и раними. Такива сте и през май. Би било добре да избегнете депресивните състояния. От значение е да сте отговорни в дните 3-6 и 31 май, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните са готови на всичко, за да съхранят чувствата си. Използвайте всеки свободен миг, за да сте с вашите близки. Пътувайте и изживейте романтични мигове, които стабилизират брака ви.

 

БЛИЗНАЦИ

 

Работа: Не се изкушавайте да инвестирате в чужди проекти, дори и да доходоносни, или ако ви молят ваши приятели, без да сте проверили финансовото състояние на хората, които ви предлагат участие. Не спорете с ваши конкуренти, които искат да разкрият слабите ви места.

Здраве: През май не бива да подценявате здравословните си проблеми, ако се проявяват, защото са обвързани с вашето душевно състояние. Ако не се чувствате добре в своето обкръжение, защото трудно дишате въздуха с неприятни ви хора, заминете за няколко дни и ще се възстановите, особено в периода 6-8 май, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Влюбените и щастливи в брака, които живеете в хармония и разбирателство, да не допускат ревността да трови мислите и душите им заради интриги. Да блокират всякакви опити за вреда от съседи и роднини.

 

РАК

 

Работа: Хармонията между вас и колегите ви е от значение за работата ви. Тези от вас, които са подчинени, не бива да допускат проблеми, заради свои осъзнати  грешки, които отказват да поправят, само защото искат на всяка цена да наложат волята си. Използвайте месеца, за да изясните недоразуменията и проблемите с вашите подчинени, ако сте на ръководна позиция.

Здраве: Не се вживявайте и депресирайте заради нечие поведение, защото няма как промените хората, а и не е възможно всички да ви харесват. Не пропускайте разходките и почивката особено в дните 8-10 когато Луната е във вашия знак.

Любов: Тези от вас, които се радват на хармония, не бива да се притесняват от интригите, които роднини и познати плетат около тях, за да им създадат проблеми. Не бива да канят и да приемат досадни неканени гости у дома, включително дошли неочаквано роднини, за да са с близките си.