.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

3-те зодии, които се впускат в дълги връзки, без да се замислят

LadyZone.bg | преди 1 година
връзка
Снимка: istockphoto.com

Не че имаме нещо против флиртовете и краткотрайните връзки, но в един момент от живота си всеки един от нас търси сигурност и опора, и иска да ги намери в лицето на партньор, на който може да разчита. Ето кои са трите зодии, с които ще се чувствате най-сигурно:

Телец
Телците са надеждни партньори, на които може да се разчита. Те обичат сигурността, така че предпочитат дългите връзки и това, което им дават те – стабилност. Промяната е това, от което се страхуват. Затова когато намерят правилната половинка, Телците се стремят да я задържат и се борят за нея със зъби и нокти. Ако търсите стабилна опора и човек, който няма да си промени мнението десет пъти днес, то това е Телецът. В старанието си зодиакалният знак да изгради стабилна основа на живота си, той търси партньор, който е способен да преживее не само хубавите моменти, но и тежките. Като бонус към лоялността половинките на зодията получават тяхната чувственост и нежност.

Трите зодии, които никога няма да ви изневерят и за които да се огледате ASAPПроверете дали партньорът ви е сред тях

Рак
Раците са изключително чувствителни и любящи. Трудно се влиза под черупката им, защото често не показват своята уязвимост, но веднъж настаните ли се в сърцето им, скоро няма изгледи да излезете от там. Знакът се управлява от Луната, което означава, че са емоционални – и любовта, и страстта им е силна. Тази тяхна емоционалност ги прави толкова привързани към партньора си. Готови са на големи саможертви в името на тези, които обичат. Внимавайте обаче, защото това е нож с две остриета – Ракът се страхува да не бъде изоставен, така че никога не си играйте с чувствата му.

любов

Везни
Везните са известни флиртаджии, но това не трябва да ви заблуждава. Това е знак, който дълбоко оценява дългите връзки и партньора до себе си. За тях всичко се свежда до равновесието и симетрията, а дългогодишната половинка е точно това за тях. За да поддържат мира и хармонията във връзката си, са готови да работят върху проблемите и да преодоляват предизвикателствата, без да се замислят. И тъй като са управлявани от планетата на любовта Венера, любовта им е силна – точно такава, каквато очакват да получат от отсрещната страна.

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?