.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Трите зодии, които никога няма да ви изневерят и за които да се огледате ASAP

LadyZone.bg | преди 1 година
любов
Снимка: iStock
Проверете дали партньорът ви е сред тях

Да намериш своя човек в живота е мисия трудна дори и за хора с богат житейски опит. Да намериш партньор, който да ти бъде верен независимо от всичко и всички – също. Проверете дали половинките ви са сред трите зодии, на които можете да разчитате безпрекословно, а за тези от вас, които все още търсят – за кои зодиакални знаци да се оглеждат.

Телец

Телците са изключително фокусиран и дисциплиниран зодиакален знак. Когато искат нещо, са способни да го преследват колкото е нужно, за да постигнат крайната цел. В това число влиза и успешната и здрава връзка с партньора им. Знаят добре каква е цената да постигнеш нещо и не се страхуват от предизвикателствата и трънливия път, който трябва да извървят, за да достигнат до щастието. Това, което обаче никога не би им се понравило, е половинката им да подцени тяхната вярност, като си хване друго гадже. Телците могат да проявят силно собственическо чувство към своите половинки.

любов
Снимка: iStock

Дева

Девите са един от най-лесно приспособяващите се и адаптивни знаци. Макар че не са сред най-романтичните представители на зодиака и не обичат да изразяват чувствата си публично, обичта им е безусловна, силна и истинска. Те продължават да се раздават във връзката, докато партньорът им е в състояние да поеме всичката любов с отворено сърце. Връзката с Дева със сигурност е най-здравата и силна, която можете да осъществите. Лесно е да разчитате и зависите от тях, защото те изпитват нужда някого да зависи от тях.  

Трите зодиакални знака, които са гении по природаПроверете дали вие сте сред тях

Козирог

Козирозите са силно инициативни, обичат да правят така че нещата да се случват, те са активни и амбициозни, което означава, че трудно ще ги видите да мързелуват и да се оплакват. Същото важи и за личния им живот. В момента, в който връзката им започне да куца, те са тези, които правят всичко възможно, за да я съживят – веднага са готови да планират романтично бягство за уикенда или щуро излизане в петък вечер. Щастливи са, когато играят водеща роля във връзката и поемат инициативи, но често се нуждаят да бъдат подкрепяни в това им начинание.

ASAP* - от английски as soon as possible – възможно най-скоро

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Имахте ли романтични нощи през лятото?