Какво да очакват всички зодии през месец юни в работата, здравето и любовта - научаваме от Светлана Тилкова-Алена.

ОВЕН

 

Работа: Преценявайте с разума си предложенията за съдружие и партньорство, заради проява на нетипична за вас податливост на грандиозни обещания, но без покритие. Бъдете умерени, не допускайте да ви използват, защото пътуванията са част от вашата работа и приходите ви не интересуват използвачите, а щедростта ви, ако ги съжалите ще е във ваша вреда.

Здраве: През юни не е изключено да прекалявате с всичко, което вреди на вашето здраве. Сами ще сте виновни за неразположението си, особено ако всяка вечер сте с компания на чашка, уж за отмора. Не бива да си създавате проблеми в дните 25-27 юни, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Не проявявайте вашата импулсивна наглост, само защото се чувствате обидени и изяснете причината за съмненията на половинката си. Стигне ли се до раздяла, вината ще е само и единствено ваша, ако сте се поддали на нечии ласкателства.

 

ТЕЛЕЦ

 

Работа: Отхвърлете неотложните си делови задачи, а за новите си дайте още малко време за размисъл. Във ваша полза е да не се вживявате в критиката, ако е градивна и ви помага да откриете още  положителни качества в себе си, както и да притъпите негативните. Не назначавайте нови служители, ако самите вие сте направили интервютата с тях, за да не съжалявате, когато установите, че не са подходящите.

Здраве: През юни не бива да се оставяте във властта на емоцията, да се изолирате от света и да се усамотявате. Намалете темпото, давайте си нужната почивка, за да съхраните здравето си стабилно. Обърнете внимание на състоянието си в периода 1-2 и 27-29 юни, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните да стабилизират отношенията си, като не пропускат приятните емоции със семейството през почивните дни.  Не бягайте от домашните си задължения, особено ако обичате да готвите, стига да ви позволяват да сте до печката. Ако не ви позволяват да се изявите помогнете със съвет.

 

БЛИЗНАЦИ

 

Работа: Позволено ви е във вашата лична година на ново начало да създадете ваш бизнес или да внедрите идеите си така, че да бъдат подкрепени и финансирани. Не бъдете доверчиви, ако ви мамят с искания за инвестиции в уж доходен проект, но не сте видели документите и не сте се уверели, че това е така, като сте прочели всички подробности.

Здраве: През юни бъдете по-често сред природата и се постарайте да спортувате, колкото и да ви е обзела леността. Не бива да прекалявате с пушенето и да правите диетите, защото можете да навредите на здравето си. Не се лишавайте от почивка особено в периода 2-4 и 29-30 юни, когато Луната е във вашия знак. 

Любов: Месецът не ви позволява необмислено да сложите край на проблемния си брак или на интимните отношения, които са причина да се чувствате нещастни, защото рискувате да си създадете проблеми с оформяне на документите по развода и да сте губещи.

 

РАК

 

Работа: Можете да разчитате на скок към нов връх, да направите крачката към обучение в нова сфера, да обогатите знанията ви. Не проявявайте агресия, ако нещо или някой не ви допада и имате различие в мненията. Със спокоен тон ще сте в печеливша позиция. Направете разчет на финансите си за изминалите месеци и плановете ви за следващия.  Не бива да инвестирате.

Здраве: От вас зависи дали през този месец ще сте в добра форма. Почивката е задължителна. Бъдете внимателни в периода 4-6 юни, когато Луната е във вашия знак, за да избегнете болестните прояви.

Любов: През целия месец досаждате на брачната си половинка с претенциите си. По-добре се овладейте, осъзнайте вашите грешки и съхранете отношенията си, за да имате подкрепа. Не е изключено децата ви да мечтаят за почивка заедно с вас. Не им я отказвайте.