Пълен курс "Номерология и астрология" е най-новата книга на астроложката Светлана Тилкова-Алена. Изданието съдържа основи на астрологията. 

Често рождената звездна карта се възприема като съдба. "За слабия съдбата е коловоз от началото до сетния миг, от който вярва, че е невъзможно да се спаси. Такива хора имат труден живот, изпълнен с тегоби, защото чакат каквото ги споходи, и са щастливи да се жалват от тежката си орисия" - пише авторката.

За силния пък съдбата са множеството възможности. Силният човек е господар на своята съдба. Такива хора с разум и воля правят верния избор, а обществото ги определя като щастливци, късметлии, любимци на съдбата.

Вижте тук участието на Алена в подкаста "Малки разговори". 

КАК ЧОВЕК ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ АСТРОЛОГИЯТА?

Практичният човек се възползва от астрологията дори и да не я разбира. Не я клейми като фантазия, нито се оправдава с влиянието на планетите, „виновно“ за всичкото зло в живота. За практичния астрологията е знание, което му помага да научи повече за себе си чрез рождената си звездна карта, да преоткрие и осъзнае качествата си, за да преосмисли и изживее пълноценно дните си.

Астрологията е математика, облечена в думи, сътворени от везмото на планетите в рождената звездна карта, която чертае много и различни житейски посоки - трудни, лесни, мъчителни, разболяващи, даряващи  успех.

КАКВО ЩЕ ОТКРИЕТЕ В КНИГАТА?

Всички таблици в учебника са допълнени до 2050 г., а информацията е актуализирана съгласно съвременните ефемериди. Графичните символи на планетите са дадени с европейските и американските си изображения. Учебникът с обем 588 стр. е допълнен с най-новите достижения от моята астрологична практика.

Астрологията сочи верния път в живота. Според Светлана Тилкова-Алена е отговорност на хората да го разпознаят измежду многото по-примамливи, но грешни пътища и да го извървят с достойнството на владетели на собствената си съдба.

Астропрогноза за всички зодии за 2014 вижте във видеото.