.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

На каква възраст жените правят най-добър секс

Евгений Милов | преди 1 година
сексуална жена
Снимка: iStock
По-зрелите жени имат абсолютното предимство

Когато говорим за креватни изпълнения, по-зрелите жени имат предимство, защото дамите правят най-добър секс на 36 години.

сексуална жена
Снимка: iStock

Според изследване сред 2600 потребителки на контрацептивното мобилно приложение Natural Cycles сочат, жените се възприемат доста различно като сексуално атрактивни:

Под 23 г. – 70%

Между 23-35 г. – 40%

36 г. и повече – 80%

Колкото до насладата, която получават от сексуалния живот и изпитаните оргазми, по-зрелите дами отново се чувстват най-удовлетворени:

Под 23 г. – 50%

Между 23-35 г. – 50%

36 г. и повече – 60%

А относно случаите на запомнящ се секс през последните 4 седмици, нещата отново са в полза на най-възрастната от групите:

Под 23 г. – 56%

Между 23-35 г. – 76%

36 г. и повече – 86% 

сексуална жена
Снимка: iStock

Има ли вече някакви съмнения, че най-добрият секс се случва след 36? Сред горещите звезди на въпросната възраст в момента са Ким Кардашиян, Кристина Агилера, Парис Хилтън и Джесика Алба, ако това може да послужи като допълнителен аргумент.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Къде ще ходите на море тази година?