Само преди няколко седмици американските таблоиди твърдяха, че Виктория Бекъм е бременна с петото си дете. Тази новина потъна, както се беше появила. Все още чакаме да бъде потвърдена официално от говорител на модния дизайнер...

Междувременно петото дете (което всъщност е хронологически първо за Виктория) тази година навършва 20 години – нейният бранд, който тя разработва и популяризира вече 2 десетилетия.
42-годишната майка на 4 деца е на корицата на ноемврийския брой на списание Vogue Australia. На страниците на изданието тя нарича своята марка „петото си дете“.



„Живея и дишам с този бранд седем дни в седмицата. Никога не почивам, не ходя на ваканции ли изключвам телефона или имейла си. То е петото ми дете.“

„Това, което постигнах в рамките на 10 години, е много повече, отколкото съм си представяла“, разкрива още за изданието Пош Спайс.

Тя има перфектното семейство и успешна кариера на певица зад гърба си, но именно създаването и популяризирането на модния й бранд е това, което я затруднява. Споделя, че успехът в модния бизнес не й бил сервирани на златен поднос:

„Имаше определен начин как се правят нещата в този бизнес. Знаех, че има правила, които трябва да следвам, но исках да намеря различен начин как те да се случат.“
Виктория признава още, че е знаела, че трансформацията от една от петте изпълнителки в Спайс Гърлс в уважаван дизайнер, няма да е никак лесна.


„Защото вероятно бях малко наивна, не бях изплашена да предприема тези предизвикателства по свой си начин.“

Вижте и още снимки от фотосесията й за Vogue: