.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Трите важни жени в живота на Джъд Лоу

| преди 3 години
Джъд Лоу
Снимка: Getty Images
Днес актьорът става на 43 години

На днешния ден чаровникът Джъд Лоу (Гатака, Талантливият мистър Рипли, Враг пред портата, Изкуствен интелект, Моите боровинкови нощи, Шерлок Хоумс и др.) става на 43 години. Много жени са въздишали по неговите сини очи. Като добавим към това и актьорският му талант, няма как Лоу да не е доста желан. През 2000 и 2004 г. е в списъка с „50-те най-красиви“ на сп. People, a през 2004 г. е обявен за най-секси жив мъж на същото списание.

Жените в живота му не са константна величина.

Среща съпругата си Сейди Фрост на снимачната площадка на филма „Шопинг”. Филмът е тотална катастрофа, но Сейди не е. В този момент тя е на 26 години, омъжена и с дете. Тя категорично му заявява, че няма никакъв шанс да се разведе и двамата да се съберат, но съдбата има други планове. Малко по-късно актрисата заявява на съпруга си -  солиста на групата Spandau Ballet Хари Кемп, че го напуска и се премества при Джъд. Тази връзка повлиява много добре кариерата му, защото следват участията му в хитове като „Ужасните родители” и "Полунощ в градината на доброто и злото”. Пред медиите той е категоричен, че за него са най-важни съпругата и децата му, които са 3 на брой. Натовареният график обаче обтяга отношенията им. Появяват се и слухове, че Джъд изневерява на Сейди с Никол Кидман, с която се снимат заедно във филма „Студената планина”. Краят на тази любов е през 2003 година.

Джъд Лоу

Бракът му със Сиена Милър трае 3 години (2003 до 2006) и изневерите от страна и на двамата му слагат край. Говори се, че докато е бил със Сиена, Джъд е имал тайна афера с детегледачката. Какво клише! Сиена обаче не остава по-назад и е далеч от образа на благоверна съпруга, защото според слуховете по това време тя също е имала извънбрачна връзка.

Джъд Лоу
Снимка: Getty Images

Катрин Хардинг е името на другата му любов, с която се разделят малко след като разбират, че тя е бременна. Явно новината не е била достатъчна, за да заздрави отношенията между двамата. Или пък тръпката от това да имаш дете вече не е толкова силна за актьора. Това е петото му.

Какъв ли любовен подарък очаква днешния рожденик?

Спазвате ли диета в момента?