.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Носителката на короната "Мис България 2015" е...

LadyZone.bg | преди 3 години
2110943896.jpg
Най-красивата българка се казва Марина Войкова и е на 21-години

21-годишната Марина Войкова от Елин Пелин е безапелационната победителка в надпреварата за короната "Мис България 2015".

Синеоката красавица спечели титлата в конкуренция с още 17 чаровници. Кандидатките за слава бяха на възраст от 17 до 27 години, и всички те – от различни краища на страната. 

Александрина Цветкова и Ирена Петрова са имената на другите две красавици, които бяха избрани за първа и втора подгласничка на "Мис България 2015". Трите чаровници ще омайват журито на световните конкурси "Мис Земя", "Мис Планета" и "Мис Глоуб". Скъпият лиценз обаче не ни позволява да вземем участие в най-известният от всички конкурси "Мис Свят".

2110943888.jpg
Снимка: Press office

Сега обаче на хубавата Марина й предстои ново предизвикателство – да покори модната сцена в Милано. Голямата победителка от малкия град получи стипендия за италианската столица на световната мода. Чекът, възлизащ на стойност 8000 евро, й бе връчен лично от Розарио Бове, шеф на фешън училището "Академия дел Лусо" и член на журито. Той бе удивен както от сините очи и неотразимата усмивка на Марина, така и от изящния кутюр тоалет, творение на дизайнера София Борисова.

Сред дамите, които облякоха нейни рокли бяха още пет финалистки, водещата Ваня Пенева, певицата Боряна Баташава и "Мис България" 2014 Симона Евгениева.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?