Холивудската двойка често попада под светлината на прожекторите на различни светски събития. Преди няколко дни актьорът сподели прочувствен пост в Instagram, в който изрази своята любов, благодарност и гордост към любимата си Зоуи Кравиц.

“Това малко сладурче. Тя е толкова уморена, брато. Всеки път, когато се чудех дали ще се счупи…Тя просто продължаваше да върви, да върви и да върви. Винаги търсеше истината. Тя вложи всеки един грам от себе си в този филм. Гордея се, че мога да застана с десет пръста надолу заради нея, този филм и всички в него. Завинаги. Като знам какво е било необходимо, за да го направя. Никой никога няма да узнае. Благодаря ти, че ме намери и ме видя. Имам те завинаги. Аз и ти гръб до гръб срещу всичко. Никога няма да мигна. Хайде. #blinktwice” написа Чанинг под поста.

 

Актьорът е уволил момента, в който Зоуи спи сгушена в скута му. Актрисата изглежда изморена, а причината затова е работата по последния им съвместен проект - филмът “Мигни два пъти”. По думите на Чанинг, годеницата му е вложила цялото си сърце в проекта или както той казва “Тя вложи всеки един грам от себе си в този филм”.

 

Снимка: Getty Images

Освен актриса, дъщерята на Лени Кравиц, е и режисьор на продукцията. В публикацията на Тейтъм накрая с хаштага #blinktwice (мигни два пъти - бел.ред) той прави забавна препратка към филма, който излезе миналия месец по кината.

Зоуи и Чанинг се запознават още през 2017 г., но афишират връзката си публично през 2021. Две години по-късно на звездното Хелоуинско парти на Кендъл Дженър, двойката обяви, че са сгодени.

Снимка: Getty Images

През март 2024 г. Лени Кравиц, бащата на Зоуи, сподели в интервю, че Чанинг е прекрасен човек и че се разбира отлично с него. Той допълва, че двойката има нещо естествено специално и че работят усилено, за да поддържат връзката си. 

Снимка: Getty Images

Въпреки вниманието от медиите, Зоуи и Чанинг се стремят да запазят интимността на връзката си. Те често се радват на спокойни вечери у дома или на кратки бягства заедно. Не крият колко много се обичат и подкрепят един друг както в личен, така и в професионален план.