От време на време, всяка една от нас има нужда от вдъхновение преди да направи промяна в начина си на живот. Какво по-хубаво от това да вземем пример от някой, който вече е минал по този път? Следват десет въодушевяващи личности, чиито Instagram профила ще ви поощрят във вашите желания за един по-добър и здравословен живот. 

@milkingalmonds

Трине Раск е датски фотограф и блогър, който гарантирано ще промени живота ви. Макар и с фокус върху здравословното хранене, тя не пропуска да изпробва и рецепти за бургери и различни десерти.

@feltbyheart

Джоана Нобре Силва е изключила обработените храни от живота си. Междувременно е успяла да замени всичко вредно с вкусни и полезни ястия, които можете да проследите на страницата ѝ.

 @deliciouslyella

Ела Уудуард е блогър, писател и невероятен почитател на храненето. Ако честичко се чудите какво да сготвите така че едновременнод да е вкусно и здравословно, определено трябва да разгледате страницата ѝ.

@veggieful

Съпрузите Мади и Джером искат да се хранят здравословно и веган. Естествено, не е нужно и вие да споделяте възгледите им, за да хвърлите едно око на общият им профил.