Дженифър Лопес е истински пример за съвременна жена, която има освен домашни, и професионални ангажименти – майка е на близнаци, пее, танцува, снима се във филми, клипове, реклами, има своя серия парфюми… С две думи – звезда, която трябва да изглежда наистина добре, макар и на 42 години. Ние смятаме, че Джен успява да го постигне – изглежда перфектно и бляскаво на всички събития, на които се появява. Как успява ли? Ето кои са любимите упражнения и спортове, с които латино дивата си набавя здраве, енергия и младост.


Коремчето й е доста стегнато като за мама на близнаци, нали?

Зумба и кардио
Джен наистина обича да танцува. Виждали сме я в десетки нейни клипове и концерти. Зумбата е начин, чрез който тя гори калории и отслабва, когато това е нужно. Освен това танцът я подготвя и прави по-издръжлива за любимите й кардио упражнения.


А краката пък са мечта за всяка жена!

3в1 за Джен
Сигурно се чудите как се влиза бързо във форма след като си родила близнаци? Тайната на звездата е триатлонът, който включва бягане, каране на колело и плуване. Това са три много добре комбинирани спорта, които се допълват по чудесен начин, за да натоварват всички мускулни групи на тялото. Така Дженифър бързо си връща килограмите отпреди бременността.