Актьорите Цветана Манева и Явор Милушев са изпратили трогателно послание, адресирано до президента на БФХГ Илиана Раева и момичетата от националния ансамбъл. 

"Мили Момичета с ленти, бухалки, обръчи и топки, прекрасни сте, с вашата грация постигнахте удивителен успех и ви благодарим за доставената ни огромна радост!" - пише в него. 

Националният ансамбъл по художествена гимнастика донесе трета олимпийска титла за България. Това е и първата олимпийска титла за българската художествена гимнастика. Грациите завършиха на първо място в крайното класиране след изиграване на двете си съчетания - с 5 топки (47,550) и 3 обръча и 2 чифта бухалки (44,550). Общата им оценка е 92,100 точки, с което те изпревариха фаворитките Русия (90,400) и Италия (87,700).

Цветана Манева се обърна специално и към президента на БФХГ Илиана Раева:

"Мила Илиана, реши и го направи, браво!"

В послеписа на съобщението те изпращат поздрави, като отбелязват пристрастията си за отбора на "Левски"

"От старият левскар поздрави и успех на Левскаря!!!"

"Откакто са ни събрали, единственото ни желание беше да сме олимпийски шампионки. Не сме си пожелавали световна и европейска титла. Казвахме си "Нека сега да е така, но само на олимпийските игри всичко да е наред". Казвахме си "Дай, Боже да ни очаква олимпийската титла" и ето че това е факт", заявиха за bTV момичетата от ансамбъла.