Майка на две деца се събужда след рутинна операция и открива, че и четирите й крайника са ампутирани. Вместо да изпадне в депресия, тя споделя снимки, на които е усмихната, както и такава, на която по-малкият й син й помага да се храни.

41-годишната Лусинда Мълинс от Кентъки постъпва в болница за операция за отстраняване на камък от бъбрека, тя получила инфекция и сепсис в резултат, на което губи ръцете и краката си.

41-годишната медицинска сестра е преместена в болницата за рехабилитация "Кардинал Хил" в Лексингтън, Кентъки, където ще остане няколко седмици, преди да й бъде направена нова операция.

Лусинда е „щастлива, че е жива“ и в момента се учи как да живее без крайници.

"Просто съм толкова щастлива, че съм жива", казва майката. "Мога да виждам децата си. Мога да видя семейството си. Мога да прекарвам времето си със съпруга си. Това са незначителни неща в този момент."

Една снимка обаче дава голяма надежда на майката – тази, на която по-малкият й син Ийстън й помага с вечерята.

Близка приятелка на Лусинда е стартирала инициатива за събиране на средства в платформата GoFundMe, където се публикуват снимки за състоянието на 41-годишната медицинска сестра. Преди няколко дни Лусинда започва рехабилитация.

„Продължавайте да се молите, ние сме една крачка по-близо до това тя да си е у дома“, пише приятелката й Хедър.

Дългогодишната медицинска сестра приема състоянието си с изненадващо спокойствие.

"Просто си казах: "Това са картите, които ми бяха раздадени, и това са ръцете, които ще изиграя", казва тя пред WLEX.

Семейството продължава да събира пари в платформата GoFundMe, за да плати за нововъведенията в дома си, както и да осигури "протези и адаптивно оборудване", като досега са събрани близо 200 000 долара от целта от 250 000 долара.

"Забавете темпото. Оценявайте нещата около вас, особено семейството си", казва още Мълинс. "Нормално е да оставиш хората да се грижат за теб."