От 30 юни, 12:40 часа до 1 юли, 23:40 часа Венера и Юпитер се доближават и гледани от Земята, ще бъдат като една звезда. От астрономична гледна точка, това явление се нарича „прегръдката на звездите”. То е изключително рядко – случвало се е преди 2000 години и ще настъпи отново след толкова време. В 9:40 часа сутринта на 1 юли ще се наблюдава абсолютният съвпад на двете планети. Как може да извлечете максимална полза от този рядък астрономичен момент. 


Сбъднете мечтите си

В часа на точния съвпад - 1 юли, 9:40 ч., заради силното енергийно планетарно влияние, желанията и мечтите ни трептят с особени вибрации. Хубаво е в този момент да се отделите на спокойно място, да изключите електроуредите около вас и най-горещо да си пожелаете нещо. Насочете много позитивни мисли към бъдещето си. Визуализирането е метод, който не веднъж е показвал добри резултати. Подкрепата на Венера и Юпитер може само да ги увеличи.

Снимка: Pinterest.com


Направете си енергийна вода за любов

Силата на прегърнатите планети изпраща много енергия към Земята. Влизането им в знака на Лъва, дава любов от Венера и късмет от Юпитер. Направите си вода, заредена с енергията на планетите - лесно е. Сипете вода в стъклена или керамична купа и я оставете на открито, докато трае силната прегръдка на планетите. Използвайте водата за пиене или за освещаване на вещи и помещения.